Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:45

ΝΟΔΕ Πρέβεζας : Παύση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης λόγω υπερκάλυψης

906 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/07/2018, 12:12 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Μετά  από επικοινωνία  του Προέδρου της  ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , κ. Νικολάου Τζίμα με τον Δήμαρχο της Ραφήνας , κ. Ευάγγελο  Μπουρνούς , απεφασίσθη η ΠΑΥΣΗ  ΣΥΛΛΟΓΗΣ  ειδών  πρώτης ανάγκης  που ξεκίνησε από  χτες στα Γραφεία της , η  ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , λόγω της  υπερκάλυψης όλων των ειδών πρώτης  ανάγκης . Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο κ. Δήμαρχος…” εκτός  από χέρια , αίμα και χρήματα σε ένα λογαριασμό για τους  πυροπαθείς που έχουμε ανοίξει , πραγματικά δεν χρειαζόμαστε  τίποτε, έχουμε εξασφαλίσει την τροφή για όλους , τη στέγη για  όλους , την ιατρική και φαρμακευτική βοήθεια καθώς και την ψυχολογική  στήριξη για οποιονδήποτε έχει πρόβλημα , έχει οργανωθεί πλήρως το σύστημα….εκεί  που επιχειρούμε είναι να αποκαταστήσουμε δομές….                                                                                        Όσοι θέλουν να βοηθήσουν ως εθελοντές , μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210.9444.357 . Επίσης σας πληροφορούμε ότι ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου έχει προβεί σε δημιουργία  ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς , προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και οικονομικά στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των  πυρόπληκτων συμπολιτών μας .

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418
    ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 
ΒΙC/SWIFT: PIRBGRAA                                                                                                                                        

 

Επίσης ο  Δήμος διαθέτει  Τράπεζα Αίματος στο  Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών « ΛΑΙΚΟ». Μπορεί  ο καθένας να μεταβεί και στο Γενικό Νοσοκομείο της  Πρέβεζας να δώσει αίμα με αποδέκτη την « Τράπεζα Αίματος Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και αναφερόμενο  νοσοκομείο , το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών « Λαικό » .                       Τέλος ,  σε αυτό το  σημείο , ως ΝΟΔΕ  ΝΔ Πρέβεζας , θέλουμε  να ευχαριστήσουμε για την  άμεση ανταπόκριση που επεδείχθη και  θα επανέλθουμε με νεότερο δελτίο τύπου  στην περίπτωση που απαιτηθεί νέα λίστα ειδών .

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ                                                                                                     ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα