Τρίτη, 19/03/2024 | 06:39

Κατασκευή κόμβου σύνδεσης Καμπής- Φιλιππιάδας

938 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/06/2018, 8:58 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μια ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της ασφάλειας των οδηγών, σε ένα σημείο που προκαλούνται συχνά τροχαία ατυχήματα δρομολογήθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου.  Αφορά  όσους κινούνται  από και προς την Φιλιππιάδα, μέσω της Ιόνιας Οδού, καθώς  η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση ανέδειξε τον ανάδοχο του έργου (ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.) για την κατασκευή κόμβου σύνδεσης Καμπής- Φιλιππιάδας, προϋπολογισμού 480.000 ευρώ.

 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης, μετά την κατασκευή της Ιόνιας οδού, ο συγκεκριμένος κόμβος έχει τεράστιο ρόλο και θα τον ακολουθήσει και νέο έργο  ώστε να αρθούν τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στη Φιλιππιάδα. Με την ευκαιρία, ο Περιφερειάρχης, αναφέρθηκε στο γενικότερο σχεδιασμό της Περιφέρειας για την κατασκευή κόμβων στο Εθνικό οδικό δίκτυο, με τους οποίους αναβαθμίζεται η ποιότητα και η ασφάλειά του.

«Έχουμε ξεκινήσει – είπε- μια σειρά κόμβων. Έχουμε τελειώσει τον κόμβο Παντάνασσας, τον κόμβο Αμμουδιάς, τον κόμβο Μουσιωτίτσας και  Τερόβου,   έχουμε δημοπρατήσει κόμβο στο Βράχο,  κατασκευάζεται ο κόμβος στο Νεοχώρι της Άρτας. Μελετάμε επίσης κόμβους στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, στη Νεοκαισάρεια, στον περιμετρικό των Ιωαννίνων και στην Ασφάκα στο οδικό δίκτυο προς Κόνιτσα».

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα