Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:14

Συνάντηση εκπροσώπων του επιμελητηρίου Πρέβεζας, με εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου Πρέβεζας

862 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/06/2018, 4:31 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει με Εμπορικούς Συλλόγους και Επαγγελματικούς φορείς, πραγματοποίησε μια ακόμα συνάντηση την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 με τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας και τον Πρόεδρο αυτού κ. Καραμάνη Ανδρέα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Μπούρης Ιωάννης επισήμανε ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, τόσο σε Επιμελητηριακό επίπεδο όσο και σε πρακτικά προβλήματα που βιώνουν οι έμποροι και οι επαγγελματίες της πόλης μας.

Επίσης έγινε συζήτηση όσον αφορά την πρόθεση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και τις προσπάθειες που καταβάλλει για την δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (OPEN MALL) και διερευνήθηκαν τυχόν οφέλη που θα προκύψουν από την δημιουργία αυτού για τις επιχειρήσεις.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και συμφωνήθηκε μια σχέση εργασίας με το Επιμελητήριο μέσω της κοινής συμπόρευσης σε θέματα και δράσεις τα οποία θα ωφελήσουν τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες της περιοχής μας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Γεωργάκος Νικόλαος Πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, η κ. Μανίκη Ευαγγελία και ο κ. Σιδέρης Ξενοφώντας.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα