Δευτέρα, 04/07/2022 | 23:04

Συνάντηση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά με την νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λευκάδας

740 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/06/2018, 9:59 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με τη νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Λευκάδας συναντήθηκε ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς, όπου συζητήθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση του Νησιού.

Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν ήταν η ενίσχυση του προσωπικού ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, η παραμονή της υπάρχουσας δύναμης στη Λευκάδα καθώς και το ζήτημα της ακαταλληλότητας των κτηριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης.

Ειδικά για το θέμα της ανάγκης μετεγκατάστασης των υπηρεσιών,  ο κ. Καββαδάς, σημείωσε ότι γνωρίζει καλά το πρόβλημα της ακαταλληλότητας του παρόντος κτιρίου, το οποίο δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας δημόσιας υπηρεσίας που εξυπηρετεί καθημερινά πολίτες. Υπενθύμισε  ότι  στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει ήδη καταθέσει ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, ενώ έχει απευθυνθεί αρμοδίως τόσο προς τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και προς την Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, επισημαίνοντας την ανάγκη μεταφοράς των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας σε κτήριο που να πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Μάλιστα, ο βουλευτής ανέφερε ότι στο πλαίσιο μόνιμης λύσης για τη στέγαση της Διεύθυνσης, έχει επισημάνει, μεταξύ άλλων και στον αρμόδιο υπουργό, τη δυνατότητα παραχώρησης οικοπέδου εντός του δημοσίου ακινήτου με Αριθμό Βιβλίου Καταχώρησης (ΑΒΚ) 75 – Παλιές Αλυκές.

Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα, ο κ. Καββαδάς άκουσε με ενδιαφέρον όλους τους προβληματισμούς των αστυνομικών, τονίζοντας τους ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του θα συμβάλει στην αναζήτηση λύσεων.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα