Πέμπτη, 11/08/2022 | 17:40

Προχειρότητα : Τώρα θυμήθηκε ο δήμος Πρέβεζας, ότι χρειάζεται εργαζόμενους καθαριότητας για το καλοκαίρι;

661 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/06/2018, 3:15 μμ | 0 σχόλια

 

Άσχετα αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και τόσο φιλικές το τελευταίο διάστημα, την 26η μέρα του Ιούνη θυμήθηκε ο δήμος Πρέβεζας, ότι στον τομέα της καθαριότητας χρειάζεται εργαζόμενους για να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις μέσα στο καλοκαίρι; Επιτρέψετε μου η όλη διαδικασία την 26η μέρα του Ιούνη, να βγαίνει προκήρυξη δείχνει και ερασιτεχνισμό και προχειρότητα. Ο Δήμος Πρέβεζας, όφειλε να έχει έτοπιμη την προκήρυξη για τους εποχιακούς εργάτες στον τομέα της καθαριότητας για το καλοκαίρι, από την Άνοιξη, για να μην πούμε από τον χειμώνα. Τα παράπονα των δημοτών για την καθαριότητα είναι πάρα πολλά και δίκαια. Προχειρότητα λοιπόν και ερασιτεχνισμός ή και πανικός; Και σημειώνουμε και πανικός διότι η προκήρυξη έρχεται ακριβώς μία μέρα μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Ροπόκη, που μέχρι πρότινος ήταν αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Πρέβεζας. Είναι τυχαίο ότι η προκήρυξη για τους συμβασιούχους στην καθριότητα βγήκε μία μέρα μετά την παραίτηση Ροπόκη; Τα συμπεράσματα ανήκουν σε σας αγαπητοί αναγνώστες και αγαπητές αναγνώστριες! Η ανακοίνωση για τις δίμηνες προσλήψεις από τον δήμο Πρέβεζας, έχει ως εξής :

Προσλήψεις προσωπικού  με δίμηνες συμβάσεις στον Δήμο Πρέβεζας.

 

Στην πρόσληψη  προσωπικού  με σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 2 μηνών  προκειμένου να αντιμετωπίσει  κατεπείγουσες εποχικές ή πρόσκαιρες ανάγκες θα προχωρήσει ο Δήμος Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα οι προσλήψεις αφορούν:

  • Μία θέση Δ.Ε χειριστή ανυψωτικού μεταφοράς ογκωδών(μπίγα)
  • Δεκαπέντε (15) θέσεις Υ.Ε συνοδών απορριμματοφόρων και
  • Εικοσιτέσσερις (24) θέσεις Υ.Ε Εργατών Καθαριότητας .

Οι   υποψήφιοι πρέπει να  έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα  που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν καθώς και να μην  έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16&17 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση) με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς:

Φωτοαντίγραφα των  δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

Βεβαίωση ανεργίας

Βεβαίωση απογραφής  ασφαλισμένου ΙΚΑ

Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση και

Πιστοποιητικό  οικογενειακής κατάστασης.

ΟΙ ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού και  Μπαχούμη  2 έως και 29-6-2018.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα