Πέμπτη, 29/02/2024 | 11:52

Κώστας Μπάρκας: «Τελευταίο Eurogroup, όπου η χώρα μας θα βρίσκεται σε καθεστώς Μνημονίων»

900 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2018, 4:10 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

«Τελευταίο Eurogoup, όπου η χώρα μας θα βρίσκεται σε καθεστώς Μνημονίων» χαρακτήρισε το σημερινό Eurogroup o βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Αντέννα.

Παράλληλα, επισήμανε «Όλες οι χώρες που βγήκαν από τα Μνημόνια βρίσκονται σε επιτήρηση».

 

Σε ό,τι αφορά στις πρόσφατες φασιστικές χυδαιότητες στελεχών της Ν.Δ., ο Κώστας Μπάρκας τόνισε «Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της Ν.Δ. κάλυψε τον Χρήστο Πριονίδη, στέλεχος της Ν.Δ. και δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου, ο οποίος καλούσε σε πογκρόμ εναντίον  βουλευτών και στελεχών  του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκανε ο Χίτλερ τη «Νύχτα των Κρυστάλλων». Επίσης, στα Γιαννιτσά,  ο πρώην υπεύθυνος οργανωτικού της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ., μαζί με στελέχη της Χρυσής Αυγής, συμμετείχαν σε προπηλακισμούς εναντίον  του Υπουργού Δικαιοσύνης και της βουλευτού Θεοδώρας Τζάκρη» και πρόσθεσε

« Επειδή όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου πρέπει να έχουν ψύχραιμη φωνή και λογική απέναντι σε ένα κορυφαίο ζήτημα εξωτερικής πολιτικής, περιμένω σήμερα την καταδικαστική απόφαση του κόμματος της Ν.Δ. εναντίον της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας».

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα