Πέμπτη, 29/02/2024 | 11:08

Κώστας Μπάρκας: «Εγώ υπερασπίζομαι τη Δημοκρατία και τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση»

878 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/06/2018, 8:53 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

«Εγώ υπερασπίζομαι τη Δημοκρατία και τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση» τόνισε με αποφασιστικό τρόπο ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, μιλώντας  το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Αντέννα».

Είχε προηγηθεί, νωρίτερα, η ακροδεξιά υστερία του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει ως «χούντα» τη σημερινή κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι διαθέτει λαϊκή εντολή.

Γενικότερα, αναφορικά με το συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού και τραμπούκικων επιθέσεων σε βουλευτές και μέλη της ελληνικής κυβέρνησης από περιθωριακές ακροδεξιές ομάδες, ο Κώστας Μπάρκας επισήμανε « Η Ν.Δ. έχει αγκαλιάσει αυτό το «πράγμα», το οποίο χθες φώναζε «στα όπλα, στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια». Η Ν.Δ. συντάσσεται και αγκαλιάζει αυτούς τους ανθρώπους, θεωρώντας ότι θα κερδίσει μικροκομματικά από αυτούς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που βεβήλωσαν το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, όπου η Ν.Δ. έβγαλε ανακοίνωση μετά από τρεις μέρες, καταγγέλλοντας αυτή την πράξη» και πρόσθεσε «Δυστυχώς, η Ν.Δ. έχει διολισθήσει στις θέσεις, στις απόψεις και στις πρακτικές του ΛΑ.Ο.Σ. και της Πολιτικής Άνοιξης, της ακροδεξιάς. Η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση δεν έχει με το ιστορικό κόμμα που κυβέρνησε τη χώρα στο παρελθόν, όπως τη κυβέρνησε».

 

 

Σε ό,τι αφορά στην  αθωωτική απόφαση για την Ηριάννα και τον Περικλή από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, ο Κώστας Μπάρκας είπε ότι «ανταποκρίθηκε στο κοινό περί δικαίου αίσθημα».

Σε ό,τι αφορά στην έξοδο της χώρας μας από τα Μνημόνια, ο Κώστας Μπάρκας είπε «Η διαδρομή εξόδου της χώρας μας από τα Μνημόνια, τη κρίση και από το πολιτικό σύστημα που υπηρέτησε για πολλά χρόνια τη διαπλοκή, δεν θα διακοπεί. Η χώρα θα βγει από τα Μνημόνια και θα αποκτήσει μια νέα προοπτική».

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα