Παρασκευή, 29/03/2024 | 09:38

Πρέβεζα: Πανηγύρι ο τελικός του Τσάμπιονς ληγκ στο Mynet Cafe

1208 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/05/2018, 12:54 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο σε όλη την Ευρώπη, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, παρακολουθήθηκε ο τελικός του Τσάμπιονς Ληγκ στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ. Στην Πρέβεζα και σε ένα ακόμη τελικό Τσάμπιονς ληγκ, το Mynet Cafe, έκανε τον τελικό να μοιάζει με πανηγύρι, με μια μεγάλη γιορτή.

 

Οι Ψησταριές είχαν πάρει από νωρίς… φωτιές και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Γιώργος Τσόλκας, στηριζόμενός  από τη σύζυγό του Ξένια αλλά και τη Χριστίνα και την Αναστασία, μοίρασαν δωρεάν πολλές πανσέτες, σουβλάκια, λουκάνικα, στον κόσμο που είχε κατακλύσει τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο, στο γνωστό κατάστημα στην οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα.

 

Επώνυμες παρουσίες, φίλες και φίλοι που έχουν στέκι τους το Mynetcafe, συναντήθηκαν και έζησαν μια όμορφη γιορτή, που εν μέρει μπορεί να μην τους ικανοποίησε η τελική έκβαση του αγώνα, αφού οι περισσότεροι και οι περισσότερες ήθελαν την Λίβερπουλο να κατακτήσει το τρόπαιο  και σημειώνω εν μέρει γιατί MVP του τελικού του Τσάμπιονς ληγκ ήταν ο Μπέηλ και όχι ο… αντιπαθής. Σε κάθε περίπτωση στο Mynet Cafe στην Πρέβεζα, η παρακολούθηση του τελικού του Τσάμπιονς ληγκ ήταν σκέτη απόλαυση.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα