Τρίτη, 19/03/2024 | 04:49

ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ : Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΩΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ-1 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

956 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/05/2018, 3:13 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Μια νέα δράση γεμάτη ενέργεια και αδρεναλίνη έρχεται ξανά από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Νομού Πρεβέζης το Σάββατο  26/05/2018 και ώρα 11:00 π.μ. σε ζωντανή σύνδεση με συναρπαστικές εικόνες που θα απαθανατίσει ο φακός της κρατικής τηλεόρασης ΕΡΤ-1 στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τους Τάκη Σαράντη και Αναστασία Γιάμαλη. Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τον Τάσο Τόλη , επίτιμο Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος όπως και τον Θανάση Βρεττό από το Γραφείο της Λέσχης Αρχιμαγείρων της Πρέβεζας για την στενή συνεργασία μεταξύ Νέας Ένωσης και Λέσχης , που στόχος είναι η καλύτερη δυνατή προβολή του Νομού μας στον Γαστρονομικό Τουρισμό.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε επίσης και τα μέλη του Κέντρου Ελεύθερης Ιππασίας “Soul Of The Horse” των Αγ. Αποστόλων που με τα υπέροχα άλογά τους θα μας προσφέρουν μοναδικές εικόνες από τα παράλια της Πρέβεζας για τους Έλληνες τηλεθεατές αλλά και τους τηλεθεατές όλου του κόσμου μέσω δορυφόρου.

Τα θέματα της εκπομπής είναι ιππασία αλλά και εκπαίδευση στα παράλια της Πρέβεζας όπως επίσης και μια παραδοσιακή Πρεβεζάνικη συνταγή , της Τσιπούρας με Σέλινο – Αυγολέμονο αλλά και παρουσίαση των τοπικών αλιευμάτων του Αμβρακικού Κόλπου και του Ιονίου Πελάγους.

 Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων είναι πάντα κοντά στην τοπική παράδοση αλλά και στα ήθη και έθιμα του τόπου μας. Να ευχηθούμε σε όλους τους διοργανωτές καλή επιτυχία και καλό αποτέλεσμα για την δράση αυτή. Καλό θα είναι να συντονιστούμε όλοι μας στον δέκτη της ΕΡΤ-1 διότι πιστεύουμε ότι το έχουμε ανάγκη να ανεβάσουμε την ηθική ικανοποίησή μας για την προβολή του Νομού μας.

Ευχόμαστε Καλή σεζόν και Καλή Επιτυχία σε όλους τους επαγγελματίες του Τουρισμού.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ακόμη μια δράση από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων θα λάβει χώρα στις 17/06/2018 από την εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό» όπου βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την ΕΡΤ-3 και θα ενημερωθείτε σύντομα με λεπτομέρειες με νέο δελτίο τύπου.

Με τιμή

Το  Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα