Πέμπτη, 25/04/2024 | 10:33

Η Άννα – Μαρία Ανατολιωτάκη υποψήφια για την προεδρία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, μας συστήνεται

1317 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/05/2018, 3:48 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στο πλαίσιο της ανοικτής πλέον διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. και της απαλλαγής από παραγοντισμούς και παλαιοκομματικές συνήθειες του παρελθόντος αποφάσισα να δημοσιεύσω το βιογραφικό μου ώστε το κάθε μέλος της Νέας Δημοκρατίας να έχει τη δυνατότητα πρώτα να ενημερωθεί και να αξιολογήσει και στη συνέχεια να ψηφίσει.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι δική σου. Διαμόρφωσέ την.»

 

Γεννήθηκα το 1980 στην Πρέβεζα, όπου και μεγάλωσα.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος διπλώματος Μετάφρασης (Αγγλικά – Ελληνικά).

Το 2002 ολοκλήρωσα κύκλους μαθημάτων στη «Σύγχρονη Πολιτική Θεωρία» και τη «Θεωρία και Πρακτική Διεθνών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» στο London School of Economics and Political Science (LSE) στη Μ. Βρετανία.

Στο πλαίσιο της «Διά Βίου Κατάρτισης» ολοκλήρωσα τα Προγράμματα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης «Marketing and Communication Management» και «Ελληνισμός και Δύση» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2005 έως το 2010 ήμουν Υπεύθυνη Προγραμμάτων Κατάρτισης στο ΚΕΚ Πρόοδος στην Αθήνα. Το 2010 επέστρεψα στην Πρέβεζα, όπου και διαμένω έως σήμερα, για να στηρίξω την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης.

Ξεκίνησα να ασχολούμαι ενεργά με τον εθελοντισμό μέσω του Ροταράκτ το 2004. Διετέλεσα Πρόεδρος του Ομίλου Ροταράκτ Πρέβεζας, Εκπρόσωπος Περιφέρειας Ροταράκτ Αττικής κ Ν. Ελλάδας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο European Rotaract Information Centre.

Είμαι η μοναδική Ελληνίδα έως σήμερα που διετέλεσε για δύο θητείες μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του European Rotaract Information Centre (Έδρα Κοινωνικών Θεμάτων και Έδρα Marketing and Communication). Το 2007, κατά την πρώτη θητεία μου, θεσμοθετήθηκε η ετήσια Πανευρωπαϊκή Δράση Ομίλων Ροταράκτ.

Συμμετείχα στο Διεθνές Πρόγραμμα Ηγεσίας, Δικτύωσης και Ανάπτυξης Ομαδικού Πνεύματος (100 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο) στο Λος Άντζελες, Η.Π.Α. το 2008 και στο Πρόγραμμα Διεθνούς Ρόταρυ «Group Study Exchange» στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και την Οργάνωση Εκδηλώσεων στη Φιλαδέλφεια και το Ντέλαγουερ, Η.Π.Α το 2010.

Το 2009  μου απονεμήθηκε το Βραβείο του Διεθνούς Ροταριανού Ιδρύματος «Paul Harris Fellow – Υπηρετείν Υπεράνω Εαυτού» σε αναγνώριση εθελοντικής ανθρωπιστικής προσφοράς.

Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν μέλος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας το 2015 ήμουν αναπληρώτρια εκπρόσωπος του (τότε υποψηφίου) Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για το Ν. Πρέβεζας.

Το 2016 διετέλεσα Τομεάρχης Τουρισμού στη ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας και τον Ιούλιο του 2017 ορίστηκα Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού κ Επικοινωνίας της Περιφερειακής Οργάνωσης Ηπείρου της ΝΔ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα