Παρασκευή, 19/04/2024 | 07:58

Επίσημη έναρξη για το Εστιατόριο “Ο Καλοφαγάς” στην Πρέβεζα- Απίστευτες νοστιμιές σε ένα υπέροχο περιβάλλον

1559 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/05/2018, 8:10 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με απίστευτο ντεκόρ, έκανε επίσημη έναρξη το εστιατόριο ” Ο Καλοφαγάς” στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στο κομβικό σημείο του Φόρου, την Κυριακή 13 Μάη 2018, παρουσία πλήθος κόσμου, εκπροσώπων φορέων κλπ. Βραβευμένος από την ελίτ των ΣΕΦ, πρόσφατα, ο επικεφαλής αυτής της προσπάθειας,

 

 

ο άνθρωπος στον οποίον ανήκει η διεύθυνση, ο Βασίλης Δόσης, έκανε τις καλύτερες επιλογές σε όλα τα επίπεδα και μπορεί δίκαια να καμαρώνει γι’ αυτό το “παλατάκι” των γεύσεων που έχει δημιουργήσει στον Κόμβο του Φόρου στην Πρέβεζα. Πολύ σημαντική η παρουσία ενός συναδέλφου του Βασίλη Δόση στα εγκαίνια του καταστήματος που επίσης μας ταξιδεύει όλες τις εποχές του χρόνου, μιλάμε φυσικά για τον Χρήστο Πρίφτη και τις “4 εποχές”.

 

 

Ο Χώρος στον “Καλοφαγά” είναι μοναδικός, το ντεκόρ εξαιρετικό, οι παροχή υπηρεσιών ποιοτικές, όσο για τις γαστρονομικές απολαύσεις; Ο Βασίλης και οι συνεργάτες του, δεν έχουν ταβάνι. κάθε φορά που νομίζουμε ότι το… τερμάτισαν, έχουν τους τρόπους να μας εντυπωσιάζουν με τις ασύγκριτες νοστιμιές τους! Η φιλοσοφία, το μότο του καταστήματος με την υπογραφή, που φέρνει αν θέλετε την ποιοτική σφραγίδα του Βασίλη Δόση, τα λέει όλα: “Σας προσφέρουμε ότι καλύτερο έχουμε” Η συγκεκριμένη φράση μάλιστα, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία υπάρχει και σε ευδιάκριτο σημείο του καταστήματος.

 

Αν σας τρέχουν ήδη τα σάλια με αυτά που βλέπετε στις… παρακάτω φωτογραφίες, αν αισθάνεστε μια… κάποια λιγούρα, ένα κενό στο… στομάχι, υπάρχει ο… γιατρός. Ο… Καλοφαγάς θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Κι αν σας τρέχουν τα σάλια μόνο με μερικά που βγάλαμε σε φωτογραφίες, αν τα γευτείτε κιόλας; Θα απογειωθείτε!

Σε κάθε περίπτωση τα εγκαίνια του Εστιατορίου “Ο Καλοφαγάς” στον κόμβο του Φόρου στην Πρέβεζα, τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι και ελεύθεροι επαγγελματίες που ξεχωρίζουν κι αυτό βεβαίως έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία! Στον Βασίλη Δόση και στους συνεργάτες τους, ευχόμαστε “Καλές Δουλειές” και να συνεχίζουν να μας προσφέρουν αυτό το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα