Πέμπτη, 30/11/2023 | 08:56

Λαμπερή και υπέροχη τελετή τα Apollo Awards στην Πάργα – Βράβευση ξενοδοχείων και αποτελεσματική συνεργασία!

2817 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/05/2018, 2:28 μμ | 0 σχόλια

 

Την Τρίτη 29 Μάη, στον Ειδυλλιακό χώρο του PARGA BEACH RESORT παρουσία των commercial Director Nina Hornewall. CEO of APOLLO Mr Leif Vase Larsen. CFO of APOLLO Mr Ole Dannemand. Contract Manager Manolis Pantelelis και φυσικά οι αντιπρόσωποι της APOLLO στην Πάργα Αντώνης Ζυγούρης και Κατερίνα Καρδάνη Ζυγούρη, που τιμήθηκαν από την Apollo, ως οι πιο σημαντικοί, οι πιο εξαιρετικοί συνεργάτες της για το έτος 2018.  Πρόκειται για μια συνεργασία που συμπληρώνει φέτος 21 χρόνια ζωής και έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία! Για το 2017 όμως, την προηγούμενη τουριστική σαιζόν οι πελάτες των ξενοδοχείων ήταν αυτοί που βαθμολόγησαν, πρότειναν και ανέδειξαν τα ξενοδοχεία που επιβράβευσαν για την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών της, τα οποία και βραβεύτηκαν. Πριν όμως φτάσει το τελετουργικό των βραβεύσεων, προηγήθηκε μία σε βάθος πληροφόρηση και υπήρξε και επικοινωνία με νόημα, από την Apollo και τους συνεργάτες της προς τους ξενοδόχους. Τόσο η Nina Hornewall όσο και ο Μανόλης Παντελίδης, αναφέρθηκαν σε μια σειρά ζητημάτων, με στόχο την καλύτερη δυνατή συνεργασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apollo το 2014 έφερε στην Ήπειρο περίπου 13 χιλιάδες Σκανδιναβούς επισκέπτες, το 2018 φέτος δηλαδή φέρνει 40 χιλιάδες επισκέπτες, ενώ για το 2019, προβλέπονται περίπου 50 χιλιάδες Σκανδιναβούς επισκέπτες, με την Πάργα και την ευρύτερη περιοχή να αποκομίζουν σημαντικά οφέλη.

 

Η Ήπειρος για την Apollo και δη ο νομός Πρέβεζας, με την Πάργα να έχει την κυρίαρχη θέση, έχει την τρίτη θέση στην Ελλάδα, μετά την Κρήτη και τη Ρόδο, ξεπερνώντας σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, όπως η Σαντορίνη κ.α. Η Apollo που έχει σε εγρήγορση και σε δράση επί 12 μήνες τον χρόνο τους Tour operators με πίκ το καλοκαίρι έκανε ανοιχτό κάλεσμα μέσω της Ninas Hornewall με την προτροπή : “Μπορούμε να πουλάμε εγκαίρως, βοηθήστε μας τον χειμώνα.” Αναφορά έγινε και στα Mondo Concept, ενώ έγινε ανάλυση της προσπάθειας για την έμφαση στην τρίτη ηλικία που μπορεί να συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, μία εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα στο τέλος. Η Σκανδιναβική αγορά είναι ομολογουμένως δυνατή αγορά, αφού οι Σκανδιναβοί, δαπανούν, καταναλώνουν ως τουρίστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apollo θα μετακίνήσει φέτος στην Ελλάδα 475 χιλιάδες κόσμο, 60 χιλιάδες στην Κροατία, 25 Χιλιάδες στην Αλβανία, σε Άγιους Σαράντα και Τίρανα με τους Άγιους Σαράντα να έχουν την μερίδα του λέοντος, ενώ 6 χιλιάδες θα μετακινηθούν στο Μαυροβούνιο. Η Apollo είναι η ΝΟ 1 εταιρεία στην Ελλάδα, στην μετακίνηση των Σκανδιναβών. Διαχωρισμός των χαρακτηριστικών των Σκανδιναβών, έγινε επίσης, ενώ η αύξηση φέτος, θα είναι +6% από Σουηδία, +5% από Νορβηγία, +15% από Φινλανδία και +9% από Δανία. Τον Δήμο Πάργας εκπροσώπησε ο Τάσος Παπανικολάου, ο οποίος  αφού έκανε τις σχετικές βραβεύσεις,

απηύθηνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, ενώ ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου σε ζητήματα τουρισμού, Στράτος Ιωάννου, εξήρε την προσπάθεια της Apollo, καλωσορίζοντάς την για μια ακόμη φορά, στην Πάργα.

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθηνε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην Πάργα, Αντώνης Ζυγούρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Warner Bros προς το τέλος της εκδήλωσης και συγκεκριμένα από τους παραγωγούς της, προβλήθηκαν ολιγόλεπτα πλάνα από το The Bachelor τα οποία ήταν εκπληκτικά. Εντυπωσιακά ομολογουμένως πλάνα που σίγουρα θα προβάλλουν την Πάργα και την περιοχή μας, ακόμη περισσότερο στη Σκανδιναβία.

Αξιοσημείωτες επίσης παρουσίες ο “Αέρινος” Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης, που ανήκει στους συνεργάτες της Apollo,

ο Σπύρος Ζυγούρης, η ιστορία δηλαδή της Πάργας στον τουρισμό,  ο κ. Δημήτρης Ευθυμίου κ.α.

 

Ακολούθησε η επιβράβευση των ξενοδόχων με τα βραβεία από την Apollo, με βάση βεβαίως τους πελάτες που έμειναν ικανοποιημένοι από την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών

 

Βραβεύτηκαν:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2*       –  Silver – DIMAS HOUSE  IN PARGA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2*       –  Gold-   VILLA MARIE IN  SIVOTA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3*       –  Bronze  – ALBATROS HOTEL IN SIVOTA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3*       –  Bronze – VILLA HEIVI IN SIVOTA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3*      –  Silver – ANGELA IN PARGA
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3*       –  Silver -ANTONIS IN PARGA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3*       –  Gold  -MUST HOTEL IN KANALI
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3*+    –  Bronze – AMMOS BAY IN AMMOUDIA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3*+       –  Silver –  MAGDAS IN PARGA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3*+       –  Silver – MEGA AMMOS IN SIVOTA
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3*+      –  Silver – SIVOTA HOTEL
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3*+      – Gold –  BYZANTION IN PARGA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3*+    – Gold – MEDITERRANEO RESORT IN PARGA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4*       -Bronze – ACROTHEA HOTEL IN PARGA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4*       -Silver – ADAMS HOTEL IN PARGA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4*       -Silver – COSTA SMERALDA IN SIVOTA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4*        -Gold  – SAPPHO IN PARGA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5*          -Gold  – SALVATOR VILLAS & SPA HOTEL IN PARGA.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Mondo Selected     –     Silver – PARGA BEACH RESORT
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Mondo Duo       –      Silver – SAPPHO
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Mondo Enjoy       – Silver – MEGA AMMOS

 

 

 

Στη συνέχεια η βραδιά συνεχίστηκε με ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων στον Ειδυλλιακό χώρο του Parga Beach Resort, κι έναν πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμαστεί από το ξενοδοχείο.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα