Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:35

Πάργα : Προβληματισμός από την παραίτηση του αντιδημάρχου Γιώργου Λουκούμη

1932 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/04/2018, 8:23 μμ | 0 σχόλια

 

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Πάργας, στη Δημοτική Ενότητα Πάργας, υπέβαλλε την Μεγάλη Τετάρτη 4-4-2018, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Πάργας Γιώργος Λουκούμης. Στην επιστολή παραίτησής του, σημειώνει: “Θεωρώ ότι ολοκλήρωσα το έργο, που μου αναθέσατε. Αδυνατώ να παραμείνω στη θέση μου έως τις 30-6-2018 που λήγει η θητεία μου λόγω του υπάρχοντος περιβάλλοντος  και των συνθηκών που δημιουργήθηκαν.”

Για ποιο υπάρχον περιβάλλον και για ποιες συνθήκες που δημιουργήθηκαν αναφέρεται στην επιστολή παραίτησής του, ο Γιώργος Λουκούμης; Σε κάθε περίπτωση, η υποβολή της παραίτησής του, σχεδόν τρεις μήνες πριν ολοκληρωθεί η θητεία του, προκαλεί και προβληματισμό και απορία, όπωςε βεβαίως πριοβληματισμό και απορία προκαλούν και οι λόγοι της παραίτησης που αναφέρει στην επιστολή του. Σε κάθε περίπτωση ο Γιώργος Λουκούμης, είναι ένα αξιόλογο πρόσωπο, με δυνατότητες και βέβαια αγαπητός στον κόσμο και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι κάθε φορά που εκτίθεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, εκλέγεται.

 

Ο ίδιος ο Γιώργος Λουκούμης σχολίασε στο διαδίκτυο,  μετά την απόφασή του να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος Πάργας, ως εξής : “Eυχαριστώ από καρδιάς τους συνδημότες μου για την αμέρηστη στήριξή τους στο έργο μου ως Αντιδημάρχου της Δ.Ε Πάργας κατά τη χρονική περίοδο από 16-03-2017 εως ο4-04-2018.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα