Παρασκευή, 29/03/2024 | 03:18

Ενταλμα σύλληψης για παιδοκτονία για την 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο

1013 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/04/2018, 1:01 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Αντιμέτωπη με το κακούργημα της παιδοκτονίας είναι η 22χρονη που γέννησε και ύστερα από λίγες ώρες πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σε βάρος της νεαρής μητέρας ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παιδοκτονίας μετά τη διαβίβαση στον εισαγγελέα, χθες το απόγευμα, της δικογραφίας που σχημάτισε η Αστυνομία για την υπόθεση, καθώς η ίδια η κατηγορούμενη νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, ο οποίος, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 22χρονης, ώστε μετά τη θεραπεία της να λογοδοτήσει για την πράξη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη φέρεται να ομολόγησε πως γέννησε μόνη της το μωρό και ότι αμέσως μετά το πέταξε στον ακάλυπτο, φοβούμενη μήπως γυρίσει από τη δουλειά η μητέρα της και αντιληφθεί τι συνέβη, καθώς δεν είχε πει σε κανέναν για την εγκυμοσύνη της, την οποία μπορούσε να κρύψει λόγω των περιττών κιλών που είχε. Το βρέφος φαίνεται να έπεσε σε ένα δίχτυ-τέντα που υπήρχε στον ακάλυπτο και να πέθανε 12 ώρες μετά, από ασιτία και έλλειψη φροντίδας.

πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα