Τρίτη, 23/04/2024 | 23:19

Πρέβεζα : Μεγάλη συγκέντρωση του Στέργιου Γιαννάκη, απάντηση στον Σπύρο Κυριάκη

1206 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/04/2018, 11:14 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ, Στέργιος Γιαννάκης, που έρχεται ως… απάντηση στην μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που είχε προηγηθεί από το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, γνωστό επιχειρηματία της περιοχής μας, Σπύρο Κυριάκη. Και τα 350 περίπου καθίσματα που έχει η συγκεκριμένη αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν γεμάτα, ενώ υπήρξε και κόσμος που ήταν όρθιος και παρακολουθούσε. Κόσμος από όλο το νομό Πρέβεζας βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα, ανάμεσά τους και υποψήφιοι είτε για την προεδρία της ΝΟΔΕ, είτε για σύνεδροι, είτε για τις τοπικές επιτροπές. θέμα της πολιτικής συγκέντρωσης “Από την παρακμή στην Εθνική Αναγέννηση.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών της ΝΔ πρώην υπουργός Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε σύντομο χαιρετισμό.

 

Κατά την ομιλία του ο κ. Γιαννάκης αφού δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Αναγέννηση ξεκινά από την Πρέβεζα… “Θέλησα να οργανώσω αυτή την εκδήλωση κατά κύριο λόγο, με στόχο και σκοπό να βρεθούμε όλοι μαζί, ενόψει των εξελίξεων γιατί ήδη έχουμε μπει σε μία άτυπη προεκλογική περίοδο και η προσφυγή στις κάλπες, δεν είναι μακριά. Το νιώθετε κι εσείς, το νιώθουμε κι εμείς οι βουλευτές βλέποντας καθημερινά το τι ψηφίζεται μέσα στη βουλή. Σωρεία πελατειακών τροπολογιών, αβανταδόρικα νομθετήματα, εξυπηρετήσεις φίλων της κυβέρνησης, νόμοι που υπαγορεύονται από τα γραφεία της Κουμουνδούρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η καλλιέργεια της Κάνναββης, ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων και υιοθεσία από ομόφιλλα ζευγάρια. θέλησα επίσης αυτή η εκδήλωση να είναι ανοιχτή πέρα από κάθε κομματική γραμμή και σκοπιμότητα κι αυτό γιατί επιθυμούσα να εφαρμόσω στην πράξη τις οδηγίες και τις υποδείξεις του προέδρου του κόμματος, του αρχηγού της παράταξης του Κυριάκου Μητσοτάκη που αφορούν στην αμφίπλευρη διεύρυνση της παράταξης, του ανοίγματος στην κοινωνία.” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννάκης. Μετά το τέλος της ομιλίας του, πολύς ήταν ο κόσμος που τον συνεχάρη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα