Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:27

Με παρέμβαση της Ν.Ε.Ξ Πρέβεζας, θα καλυφθεί με αστική συγκοινωνία η παράκτια ζώνη

941 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/04/2018, 9:55 πμ | 0 σχόλια

 

 

            Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας σε συνέχεια των επαφών της με τους τοπικούς φορείς πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας Κο Παναγιώτη Σαρδελή όπου και αποφασίστηκε από κοινού η βελτίωση της Αστικής Συγκοινωνίας των δρομολογίων του ΚΤΕΛ από την Πρέβεζα και για όλη την παράκτια ζώνη. Έτσι και συνεχίσαμε βέβαια με τον νέο Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κο Κωνσταντίνο Παππά την επικοινωνία για να διεκπεραιώσουμε ένα σημαντικό έργο για την αναβάθμιση της συγκοινωνίας αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες για ένα ποιοτικό τουριστικό προϊόν όπου θα πρέπει να παρέχουμε στον επισκέπτη.

Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσει πιλοτικά από αρχές Ιουνίου 2018 από τις 8:00 το πρωί και ανά δυο ώρες εως 20:00 το βραδυ. Το δρομολόγιο θα ξεκινάει από το ΚΤΕΛ της Πρέβεζας. Θα καλυφθεί πιλοτικά η περιοχή από Πρέβεζα εως Καστροσυκιά και στην συνέχεια θα δούμε με την υπεραστική συγκοινωνία να φτάσουμε Ριζά-Λυγια-Βράχο-Λούτσα-Αμμουδιά εως την Πάργα.

Στην συνέχεια η Νέα Ένωση Ξενοδόχων θα είναι πρωτεργάτης και παρούσα για τους καθαρισμούς των δρόμων , παραλιών , αρχαιολογικών χώρων , σημάνσεις , ασφαλείς κόμβους , φωτισμούς κ.α. Ίσως βέβαια να στενοχωρήσουμε αλλά και να δυσανασχετήσουν κάποιοι με αυτή την προσπάθεια αλλά και εμείς οι ξενοδόχοι σχτενοχωρούμαστε και δυσανασχετούμε όταν ο επισκέπτης μας παραπονείται για την έλλειψη καθαριότητας , σημάνσεων , ασφαλών κόμβων , φωτισμού κλπ.

Σημειώνουμε ότι θα υπάρχουν στύλοι στους οποίους θα αναγράφονται οι ώρες που θα βρίσκεται το αστικό λεωφορείο στην κάθε στάση.

Τα σημεία που έχει γίνει επιλογή για τις νέες στάσεις του αστικού λεωφορείου είναι τα εξής:

  1. ΚΤΕΛ
  2. Κόμβος Φόρου
  3. Παλαιό ΚΤΕΛ
  4. 2ο Δημοτικό Σχολείο
  5. Ιαματικά Λουτρά
  6. Κυανή Ακτή
  7. Οικισμός Αγίου Γεωργίου
  8. Κάστρο Παντοκράτορα
  9. Δημοτικό Σχολείο Παντοκράτορα
  10. Μύτικας (Κέντρο)
  11. Μονολίθι (Lithos Beach Bar)
  12. Nikopolis Club
  13. Camping Monolithi
  14. Mango Beach Bar
  15. Must Hotel Κανάλι
  16. Esperanza Hotel Κανάλι
  17. Niko Hotel Κανάλι
  18. Preveza Beach Hotel
  19. Ταβέρνα Ζορμπάς
  20. Μέδουσα Beach Bar
  21. Φίλιππας- Ιόνιο Beach Bar
  22. Ταβέρνα Λευτέρης (Καστροσυκιά)
  23. Παλμός-Θάλασσα Beach Bar
  24. Super Market ΚΒ Παππάς

Με τιμή

Το  Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα