Τετάρτη, 04/10/2023 | 11:55

Η Πρέβεζα ενώνει τις δυνάμεις της και συμμετέχει δυναμικά στην δράση lets do it greece.

1047 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/04/2018, 3:57 μμ | 0 σχόλια

 

Tις δυνάμεις τους ενώνουν  δεκάδες σύλλογοι και φορείς της Πρέβεζας οι οποίοι την Κυριακή  29 Απριλίου συμμετέχουν  στην δράση  lets do it greece και  καθαρίζουν εθελοντικά   παραλίες, δημόσιους χώρους, δημοτικές εκτάσεις, πλατείες  κλπ.

Δράσεις  θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων  από  συλλόγους και φορείς στο Ψαθάκι, στο Πυροβολικό, στο Ιστορικό Κέντρο, στο Κολυμβητήριο, στο Βοτανικό κήπο, στον   εξωτερικό τοίχο της Αρχαίας Νικόπολης και σε πολλά ακόμη σημεία του Δήμου(Λούρο, Μιχαλίτσι,  Ν.Σαμψούντα, Κανάλι κλπ) ενώ οπως κάθε χρόνο η ΛΕΚ Πρέβεζας θα  πραγματοποιήσει υποθαλάσσιο καθαρισμό του λιμανιού   .

Ο Δήμος  Πρέβεζας θα συνδράμει την προσπάθεια με την   προσφορά ειδών καθαρισμού , γάντια, σακκούλες  κλπ ενώ  τα μηχανήματα  και το προσωπικό  του τμήματος καθαριότητας  του Δήμου θα  βρίσκονται εκεί για να απομακρύνουν τα απορρίμματα που θα συγκεντρωθούν.

Αρωγός επίσης στην  προσπάθεια είναι  ο επιχειρηματίας  ο κ.Σπύρος Ζηκίδης   ο οποίος θα προσφέρει  μηχανήματα και πετρέλαιο  κίνησης για τον καθαρισμό.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα