Πέμπτη, 18/04/2024 | 20:39

Συνελήφθη για εισαγωγή και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή του Νεοχωρίου Κτισμάτων Ιωαννίνων

943 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/03/2018, 3:04 μμ | 0 σχόλια

 

 

Συνελήφθη, χθες (07-03-2018) το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή του Νεοχωρίου Κτισμάτων Ιωαννίνων, κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 17χρονος υπήκοος Αλβανίας,  κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης καθώς και για παράνομη είσοδο.

Ειδικότερα ο 17χρονος εντοπίστηκε στην παραπάνω περιοχή να κινείται πεζός και να προπορεύεται ομάδας ατόμων, που μετέφεραν ταξιδιωτικούς σάκους, κρατώντας βαρύ οπλισμό.

Ο 17χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ενώ οι συνεργοί του διέφυγαν προς το αλβανικό έδαφος, απορρίπτοντας τους ταξιδιωτικούς σάκους.

Από το σημείο περισυλλέχθησαν (94) δέματα που περιείχαν  -164- κιλά και -600- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -158- φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου (kalashnikov).

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα