Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:09

«Εαρινή Γιορτή Των Τεχνών» στην Πρέβεζα

963 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/03/2018, 2:26 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει την «Εαρινή Γιορτή Των Τεχνών» σε συνεργασία με τοπικούς δημιουργούς – καλλιτέχνες, με στόχο τη μελλοντική θεσμοθέτησή του, που θα συμπεριλαμβάνει εκθέσεις, θεατρικά δρώμενα, συναυλίες και λοιπές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Πρέβεζας «ΟΑΣΗ» για το χρονικό διάστημα από 17 Μαρτίου 2018 έως 24 Μαρτίου 2018.

Το χρονικό αυτό διάστημα δύναται να παραταθεί στην περίπτωση που υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση.

Ο σκοπός της διοργάνωσης είναι η προαγωγή πολιτιστικών ενδιαφερόντων των δημοτών του, η προβολή και η ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού και να μυήσει τους νέους στις εικαστικές τέχνες και δημιουργίες.

Η Εαρινή γιορτή των τεχνών περιλαμβάνει μια σειρά από πολιτιστικές και σειρά από πολιτιστικές καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις για τους δημότες όπως πρωτότυπες δημιουργίες, ζωγραφική – αγιογραφία και κατασκευές, καλλιτεχνικό κόσμημα, κ.ά.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν Θεατρικές Παραστάσεις, Μουσικές Εκδηλώσεις από διάφορες ορχήστρες και χορωδίες, χορευτικές παραστάσεις έντεχνου, social και παραδοσιακού χορού.

Όλες οι δράσεις (Θεατρικές, μουσικές κλπ ) θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα