Τρίτη, 23/04/2024 | 17:46

ΑΠΟ ΤΟ ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ : Με επιτυχία η εκδήλωση νομικής πληροφόρησης και υποστήριξης

1241 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/03/2018, 7:33 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε (ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε)  σε μια προσπάθεια κάλυψης των αυξημένων αναγκών νομικής  πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων, διοργάνωσαν σήμερα  στο Πολιτιστικό χώρο Δημ. Χατζής (παλιά σφαγεία), εκδήλωση δια ζώσης πληροφόρησης όπου δόθηκαν δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης σε δεκάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκανε την περασμένη εβδομάδα ο αντιδήμαρχος, Θανάσης Μανταλόβας και ο διευθυντής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ηπείρου, Πολυμέρης Πούλιος.

 

Ειδικότερα,  νομικοί συνεργάτες του  ΙΝΕ-ΓΣΕΕ απάντησαν σε προσωπικά ερωτήματα και προβληματισμούς εργαζομένων και άνεργων σχετικά με:

Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, Ο.Γ.Α κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κ.λ.π).

Τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.).

Η σημερινή εκδήλωση ήταν μια αφορμή για να γίνουν πιο γνωστές οι υπηρεσίες που παρέχει το Ινστιτούτου στους εργαζόμενους με τον κ. Πούλιο να καλεί όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν σε αυτή να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 26820-26969 του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ηπείρου που έχει έδρα την Πρέβεζα καθώς και στο Δήμο Ιωαννιτών – Τμήμα προγραμματισμού & ανάπτυξης στο τηλ: 2651361387.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα