Παρασκευή, 26/04/2024 | 11:32

Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τον σκύλο του

1037 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/03/2018, 1:15 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Σε πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη για τον θάνατο το 33χρονου Δημήτρη Καρέλη, η σορός του οποίου ανασύρθηκε μέσα από πηγάδι στο χωριό Αγία Σεμνή κοντά στο Αρκαλοχώρι Κρήτης.

Ο νεαρός άντρας φέρεται να είχε πάει στο χωράφι ιδιοκτησίας της οικογένειας προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε μέσα στο πηγάδι. Νεκρός κοντά του βρέθηκε και ο σκύλος του όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της ΕΜΑΚ.

Ο 33χρονος Δημήτρης ανασύρθηκε χθες το βράδυ νεκρός από το εσωτερικό του πηγαδιού, ενώ η οικογένειά του είχε περάσει ώρες αγωνίας αναζητώντας τον.

Τα αίτια κάτω από τα οποία ο αδικοχαμένος άνδρας βρέθηκε στο πηγάδι διερευνώνται.

Όλα τα στοιχεία έως τώρα συνηγορούν πως πρώτα έπεσε στο πηγάδι ο σκύλος του και στη συνέχεια ο 33χρονος στην προσπάθειά του να σώσει από πνιγμό το ζώο βρέθηκε και ο ίδιος στο πηγάδι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού άνδρα, βρέθηκαν στο χείλος του πηγαδιού και το άψυχο σώμα του σκυλιού να επιπλέει στην επιφάνεια, αναφέρει το cretapost.gr.

Ο τραγικός θάνατος του νεαρού και τα φιλοζωικά του αισθήματα έχουν προκαλέσει έντονη συγκίνηση και θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους του που δεν μπορούν να πιστέψουν το ξαφνικό γεγονός.

Πηγή: lifo.gr, cretapost.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα