Τρίτη, 16/04/2024 | 06:21

Πεντάρα” για τον ΠΑΣ με αντίπαλο το Κανάλι

1051 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/03/2018, 2:40 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε στο “Αθανασία Τσουμελέκα” του Ερμή Καναλίου με σκορ 5-0, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Σκόρερ: 4′ Ζέρης, 44′ Μπόμμπορης, 76′ Ρούγκι (πεν.), 85′ Τριάντος, 89′ Καζούκας

Διαιτητής: Μπαϊλης

Βοηθοί: Σφονδύλη – Γάτσιος

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Μήτσιος, Νίκου, Τουργέλης (77′ Καραμούτσιος), Τριάντος, Γκίνι, Ντέτσικας (65′ Τουλκερίδης), Σκαμνέλος, Ρούγκι (80′ Τάσσης), Τσάλας, Μπόμπορης (69′ Καζούκας), Ζέρης.

Ερμής Καναλίου (Πεπόνης): Μπαλάφας, Παπανίκου, Κουτρούμπας, Μανέ, Δάρδας, Τσόκας, Γκιόκα, Ριστάνης, Βασιλείου (77′ Κριτσιμάς), Θέμελης, Παπαδόπουλος (46′ Καράκης).

Φώντας Ζέρης: “Ο ΠΑΣ Πρέβεζα δε θα είναι ποτέ η ομάδα με την πλάτη στον τοίχο”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα Φώντας Ζέρης:

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα δε θα είναι ποτέ η ομάδα με την πλάτη στον τοίχο. Η θέση του είναι το λιγότερο στη Γ’ Εθνική. Στόχος μας είναι να φέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι. Και με βάση την ιστορία της πόλης μας δεν είναι στη Γ’ Εθνική, είναι πολύ παραπάνω. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, με τη βοήθεια του Άγγελου Μπέκα και της διοίκησης. Δίνουμε ό,τι περισσότερο έχουμε στο γήπεδο. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Η ομάδα είναι ήδη προετοιμασμένη για όλα τα ματς από την αρχή της χρονιάς. Έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Είμαστε μία παρέα και έξω από το γήπεδο οι περισσότεροι. Θα τα καταφέρουμε και στην Πάργα και στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει”.

 

Τάσος Αμάραντος: “ Ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει μεγάλη φανέλα και μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε εντός και εκτός έδρας”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα Τάσος Αμάραντος:

Ήθελα να κάνω μία δήλωση για το άτυχο παιχνίδι μέσα στον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει 18 ισάξιους ποδοσφαιριστές. Έχουμε απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, όπως είναι ο Δημουλιάς, ο Ντιό, ο Λεόπουλος, ο Πανταζής και μας λείπουν, αλλά δε σημαίνει ότι μειώνεται η αξία των άλλων παικτών μας. Ήθελα να τα πω αυτά, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που φοράνε αυτή τη φανέλα. Ήταν ένας αγώνας που είχαμε 15 τελικές προσπάθειες, 3-4 δοκάρια.

Όλη την εβδομάδα υπήρξε μία στοχοποίηση σε ορισμένους ποδοσφαιριστές μας. Την ευθύνη της ομάδας την έχει η διοίκηση. Τη διοίκηση αν θέλουν κάποιοι να στοχοποιούν. Δε θέλουμε κανέναν να θίγει κάποιον ποδοσφαιριστή μας. Για οτιδήποτε. Είναι μέλη της ομάδας οι παίκτες μας. Η διοίκηση και το τεχνικό team τους διάλεξε. Εμείς τους στηρίζουμε κι εμείς θα πάμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε το στόχο μας. Να επικρατήσει μία ψυχραιμία. Η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει μεγάλη φανέλα και μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε εντός και εκτός έδρας. Να μη γίνεται επίθεση σε παίκτες μας, του τύπου αυτής που έγινε την εβδομάδα που πέρασε”.

Άγγελος Μπέκας: “ Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας:

Δείξαμε χαρακτήρα, βγάλαμε πάθος σήμερα και γι’ αυτό κερδίσαμε εύκολα. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά, το έχω πει από το ξεκίνημα της σεζόν. Είμαστε νέα ομάδα, θέλει υπομονή και θα δημιουργήσουμε το σύνολο που πρέπει με δικά μας παιδιά, με παιδιά από την περιοχή μας. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.

Η ήττα από το Θεσπρωτικό ήρθε σε χρονικό σημείο που μας πείραξε. Μία ήττα θα την κάναμε. Μας στοίχισαν οι όποιοι βαθμοί από την Πλαγιά, οι βαθμοί με το Νυδρί και την Καρυά. Σε αυτά τα ματς ήμασταν καλά και έπρεπε να

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα