Πέμπτη, 18/04/2024 | 21:58

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Ι.Ε.Τ.” του Αντώνη Μουντάκη

1017 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/02/2018, 2:00 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ευχαριστήριο Αντώνη Μουντάκη

 

Οφείλω θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους από ολόκληρη τη χώρα που για τέταρτη συνεχή τετραετία εξέφρασαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Το γεγονός ότι με τίμησαν με την ψήφο τους οι 53 από τους 54 συναδέλφους που ψήφισαν στις εκλογές του Σαββάτου 10-2-2018, με τιμά ιδιαίτερα, όμως παράλληλα αυτή τους η καθολική στήριξη αυξάνει τις ευθύνες μου για τη συνέχεια.
Καθώς βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της θητείας του νέου διοικητικού συμβουλίου της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, του οποίου θα έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, νιώθω την ανάγκη να διαβεβαιώσω όλους τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που ξεκινήσαμε το 2014 με την ίδια ζέση και τους ίδιους κοινούς στόχους για το συμφέρον του κλάδου και των μελών της Ε.Ι.Ε.Τ.

Με βάση την εμπειρία μιας πολύ δύσκολης τετραετίας, κατά τη διάρκεια της οποίας τα προβλήματα του κλάδου ήταν μεγάλα και πολλά, ενώ παράλληλα είχαμε να αντιμετωπίσουμε “βουνό” προβλημάτων για την επιβίωση του συνδικαλιστικού μας φορέα που πολλές φορές κινδύνευσε με λουκέτο, θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να υλοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερους στόχους από αυτούς που έχουμε θέσει από κοινού.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω ένα προς ένα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, στάθηκαν με υπευθυνότητα στο ύψος των περιστάσεων και βοήθησαν σημαντικά ούτως ώστε να λειτουργήσουμε σαν γροθιά, να παλέψουμε για τα μεγάλα προβλήματα που κληθήκαμε να διαχειριστούμε και παράλληλα να αποκαταστήσουμε το κύρος της ιστορικής μας Ένωσης. Με ομοφωνία και ομοθυμία, χωρίς ποτέ να παρεκκλίνουμε των κοινών στόχων μας, δώσαμε μια τετραετή μάχη και πετύχαμε πολλά και σημαντικά. Αναμφίβολα μπορούσαμε και περισσότερα, όμως έχουμε πλέον και την εμπειρία και την θέληση να πράξουμε ακόμη περισσότερα τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον γενικό γραμματέα Γαβριήλ Γαλανομάτη που -λόγω συνταξιοδότησης- δεν θα συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. Τον ευχαριστώ για την τετραετή προσφορά του και του εύχομαι κάθε τι καλό για τη συνέχεια.
Στον Σταύρο, τον Σπύρο, τον Κωνσταντίνο, την Σμαρώ, τον Νίκο και τον -νεοφερμένο- Γιώργο, εύχομαι μια καλή τετραετία, γόνιμη και επωφελή για το κλάδο μας.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τόσο στην γραμματέα -και “ψυχή”- της Ε.Ι.Ε.Τ. Χριστίνα Τσιμιδάκη, όσο και στον νομικό μας σύμβουλο Φώτη Πανταζή και εύχομαι ανάλογη συνέχεια και την επόμενη τετραετία.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα