Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:39

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HORECA 2018

1186 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2018, 10:13 πμ | 0 σχόλια

 

 

Η επόμενη δράση και προσπάθεια  της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος αλλά και την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων σε συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγούς όπου θα επανέλθουμε στην παρουσίαση του Πρεβεζάνικου πρωινού και σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο αλλά και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας στην Διεθνή έκθεση τροφοδοσίας και εξοπλισμού ξενοδοχείων όπως και των μονάδων μαζικής εστίασης HORECA 2018. Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο για τον χώρο που μας διαθέτει στην έκθεση αλλά και για τις ιδιαίτερες παροχές προς την Νέα Ένωση όπως επίσης και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος / Γραφείο Πρέβεζας.

                Η Πρέβεζα είναι μία από τις έξι τιμώμενες περιοχές της Ελλάδας και η ημέρα της προβολής του πρωινού της θα είναι η Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 – 15:00 όπου θα είναι η κορύφωση της έκθεσης με τον περισσότερο κόσμο. Καλούμε όλους τους τοπικούς παραγωγούς , η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας αλλά και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Πρέβεζας να δηλώσουν συμμετοχή για να προβάλλουμε και να προωθήσουμε τα μοναδικά τοπικά μας προϊόντα για την παρασκευή του πρωινού των ξενοδοχείων (μέλι , τυροκομικα , φρούτα , αλλαντικά , γιαούρτι , ελιές , πάστα ελιάς , ελαιόλαδο , πίτες , βούτυρα , γαλακτοκομικά , γλυκά κ.α.)

                Πρόκειται για την συνέχεια του Πρεβεζάνικου πρωινού που είχε διοργανωθεί με μεγάλη επιτυχία τον Απρίλιο του περασμένου έτους σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας στην πόλη της Πρέβεζας.

                Επίσης την ημέρα της παρουσίασης του Πρεβεζάνικου πρωινού στο περίπτερο θα υπάρχει συγκρότημα μουσικών του Κου Κώστα Μήτση τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως με σχήμα χορευτών με παραδοσιακές φορεσιές από τον Σύλλογο Ηπειρωτών για να δώσουν χρώμα και ήχο της τοπικής μας παράδοσης. Θεωρούμε σημαντική και απαραίτητη την συμμετοχή και συνεργασία των Δήμων Πρέβεζας , Ζηρού και Πάργας , της Περιφερειακής Ενότητας και του Επιμελητηρίου Πρέβεζας καθώς και οποιουδήποτε Συλλόγου ή Φορέα επιθυμεί να συμμετέχει εθελοντικά στην έκθεση.

                Οι ενδιαφερόμενοι τοπικοί παραγωγοί θα πρέπει εως την Τετάρτη 07/02/2018 το μεσημέρι να δηλώσουν συμμετοχή προσκομίζοντας τα προϊόντα τους στον αποθηκευτικό χώρο της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων. Τα τηλέφωνα που μπορείτε να επικοινωνείτε για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες είναι:

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ – ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ – 6944 439796

ΒΡΕΤΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ – 6948 873370

ή e-mail: nex.prevezas@gmail.com

                Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας καλεί όλους τους κατοίκους του Νομού μας αλλά και τους κατοίκους της Αθήνας  να επισκεφθούν το περίπτερο της έκθεσης για την μεγάλη γιορτή που θα ακολουθήσει.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα