Πέμπτη, 21/01/2021 | 16:45

Με παρόντες εκπροσώπους της πολιτικής, αθλητικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου, έκοψε την πίτα του ο ΠΑΣ Πρέβεζα

612 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/02/2018, 12:45 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. του σωματείου, του ποδοσφαιρικού τμήματος και με παρόντες εκπροσώπους της πολιτικής, αθλητικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου, ο ΠΑΣ Πρέβεζα έκοψε στο ξενοδοχείο Margarona Royal την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2017.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάσος Αμάραντος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Κουτρούμπας, ο οποίος αναφέρθηκε στα βήματα εκείνα που έχει κάνει ο ΠΑΣ από το καλοκαίρι του 2016, για να βρεθεί και πάλι εκεί που του αρμόζει. Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπόκιας, ο οποίος στάθηκε στο αγωνιστικό αποτέλεσμα που έχει φέρει την ομάδα αήττητη μέσα στα γήπεδα και πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, στις διαδικασίες διοικητικής ανασυγκρότησης, marketing και επικοινωνίας στα πλαίσια της εξωστρέφειας που επιδιώκει να έχει και πάλι ο σύλλογος, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράστασή του και τόνισε ότι το λάθος της Πλαγιάς ήταν εκείνο που «πόνεσε» όλους στην ομάδα περισσότερο από το καθετί.

Ακολούθως χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου Περικλής Βασιλάκης και ο Γραμματέας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Κώστας Τζίμας.

 

Την κοπή της πίτας έκανε ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος και οι τυχεροί εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπόκιας και ο ποδοσφαιριστής Μάριος Γκίνι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά και κληρώθηκαν ένα ποδήλατο, ένα κράνος ποδηλάτου και μία τηλεόραση.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά μία άκρως «ποδοσφαιρική» ορχήστρα.

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα