Τρίτη, 26/01/2021 | 17:55

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO για τον Επαγγελματικό και Συνεδριακό Τουρισμό

509 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/01/2018, 1:07 μμ | 0 σχόλια

 

Στις ραγδαίες αλλαγές, τις νέες τάσεις και προκλήσεις που επικρατούν στον δυναμικό κλάδο του Συνεδριακού Τουρισμού είναι αφιερωμένο το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO για τον Επαγγελματικό και Συνεδριακό Τουρισμό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 31 Ιανουαρίου – 1  Φεβρουαρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Το Συνέδριο θα επικεντρωθεί σε καίρια ζητήματα για τον τομέα τα οποία έχουν προκύψει από τις τελευταίες εξελίξεις στο συνεδριακό και πολιτικό «γίγνεσθαι» της χώρας μας. Κύριοι ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού από την ελληνική και διεθνή αγορά, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, επαγγελματίες διοργάνωσης συνεδρίων, εξέχουσες προσωπικότητες της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών που εμπλέκονται στο χώρο της Υγείας.

Συνημμένα θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και τους Ομιλητές του Συνεδρίου, το οποίο θα είναι ανοικτό για τους εκπροσώπους του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site του Συνεδρίου στο ακόλουθο link: http://www.hapco.gr/1254_1/8o-PANELLHNIO-SYNEDRIO-HAPCO

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα