Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:12

Πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της Β.Δ Ένωσης της Ομοσπονδίας τένις-Προήδρευσε ο Δημήτρης Παππάς

1265 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/01/2018, 4:47 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στην Άρτα η Γενική Συνέλευση της Β.Δ Ένωσης της Ομοσπονδίας τένις. Προήδρευσε ο Δ. Παππάς. Στα θέματα που συζήτησαν πέραν του συλλογισμού-προυπολογισμού και απολογισμού πεπραγμένων του 2017, έγινε και ο αθλητικός προγραμματισμός για το 2018. Όσον αφορά τον Oμιλο της πόλης μας (Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας) ανέλαβε τις προς στιγμήν κατωτέρω διοργανώσεις:
1- Πανελλαδικό Πρωτάθλημα
2- Ενωσιακό Πρωτάθλημα
3- Πρωτάθλημα Bετεράνων
4- Προπαιδικό Πρωτάθλημα ηλικίας κάτω των 10 ετών
5- Διασυλλογικό Πρωτάθλημα
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ITF JUNIOR 18 ΑΓΟΡΙΑ- ΚΟΡΙΤΣΙΑ ανατίθεται από την Παγκόσμια Oμοσπονδία και την ΕΦΟΑ όπου πρόεδρος της Eπιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΦΟΑ είναι ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Δ. Παππάς και ως εκ τούτου θεωρείται δεδομένο ότι για άλλη μια φορά το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί τις πρώτες μέρες του Iουλίου για ένα δεκαήμερο στην πόλη της Πρέβεζας. Με το  ανωτέρω πρωτάθλημα τουλάχιστον 600 και πλέον αθλητές- συνοδοί και γονείς προπονητές θα βρεθούν στην πόλη μας. Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια στο ITF Πρωτάθλημα οι αθλητές που συμμετέχουν προέρχονται από 60 και πλέον διαφορετικές χώρες.
Χθες και σήμερα στα γήπεδα του Ομίλου της Άρτας διεξήχθη Ενωσιακό Πρωτάθλημα  κατηγορίας 12 και 16 ετών και θα ολοκληρωθεί το επόμενο σαββατοκύριακο με την κατηγορία 14 ετών. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα 110 άτομα. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο Πρόεδρος Δημ. Κοτσαρίνης
Το Δ.Σ. της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας ακόμη αναμένει από τον Δήμο της Πρέβεζας και την Περιφέρεια την βελτίωση των εγκαταστάσεων των γηπέδων τένις.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα