Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:08

Δήμος Ζηρού : Υπέροχο φινάλε 4ου “Μαγικού Χωριού”, ραντεβού στο 5ο, στην ανακαινισμένη, κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας

1823 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/01/2018, 5:53 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με μία ξεχωριστή εκδήλωση με τον μάγο ‘καπελά’, το ‘ξωτικό’ των Χριστουγέννων, τον Άγιο Βασίλη, τον ξυλοπόδαρο και τα καλικαντζαράκια που ήταν όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν, έκλεισε χτες το 4ο ‘Μαγικό Χωριό’ Δήμου Ζηρού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ‘Μαγικού Χωριού’ στη Φιλιππιάδα, κάτω από στέγαστρο καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Τα παιδιά διασκέδασαν με την καρδιά τους με τα εντυπωσιακά κόλπα του μάγου, ενώ μικροί και μεγάλοι, αφού αντάλλαξαν ευχές για το 2018 ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα Χριστούγεννα. Το 5ο “Μαγικό χωριό”

 

όπως προανήγγειλε και ο αντιδήμαρχος κ. Κατραχούρας ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και ευχήθηκε για το νέο έτος, θα επιστρέψει στην ανακαινισμένη και αναβαθμισμένη κεντρική πλατεία Φιλιππιάδας και θα είναι πολύ πιο εμπλουτισμένο από το φετινό.

 

Ευχαριστούμε τα μέλη των συλλόγων και τους μαθητές των Σχολείων που έδωσαν το δικό τους χρώμα στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις καθώς και την εταιρία “Νέα Οδός”, που ήταν ο μεγάλος χορηγός του 4ου ‘Μαγικού Χωριού’ του Δήμου Ζηρού.

 

Καλή χρονιά και ραντεβού στο 5ο ‘Μαγικό Χωριό’!!!

 

Φωτογραφίες Γιώργου Κατσιγιάννη

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα