Τρίτη, 19/03/2024 | 13:10

Πακέτα αγάπης και ανθρωπιάς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

1279 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/12/2017, 4:51 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στηρίζοντας την αδιάλειπτη προσφορά του Δήμου Ηγουμενίτσας προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, η Δ.Κ. Ηγουμενίτσας, η Δ.Κ. Γραικοχωρίου και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν μετά από πρωτοβουλία των ανωτέρω φορέων, παρεδόθησαν την Δευτέρα 18.12.2017 στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Δήμήτρη Πάκο και στα στελέχη της δομής.

«Την ανάγκη να είμαστε αλληλέγγυοι προς τους συμπολίτες μας όλες τις ημέρες του χρόνου» επεσήμανε ο κ. Κωνσταντίνος Κιτσάτης, Αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Ηγουμενίτσας και πρόσθεσε ότι «μέρος των εορταστικών πακέτων που παρεδόθησαν, αγοράστηκαν με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τον Αγώνα Αγάπης που συνδιοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα».

Η Πρόεδρος της Δ.Κ. Γραικοχωρίου κα. Ελένη Βρύση σε σχετική δήλωσή της ευχαρίστησε τους τοπικούς επιχειρηματίες και φορείς που χορήγησαν τρόφιμα για 150 οικογένειες και ευχήθηκε «αυτές τις γιορτές κανένα τραπέζι να μην μείνει άδειο».

«Την δεδομένη στήριξη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Γεράσιμος Φουσέκης ευχαριστώντας τον κόσμο που συμμετείχε στον Αγώνα Αγάπης.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Δημήτρης Πάκος, αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ανωτέρω φορέων για την πρωτοβουλία που ανέπτυξαν, τόνισε:

«Υλοποιώντας την σαφή εντολή του κ. Δημάρχου για έμπρακτη και καθημερινή στήριξη των δημοτών που έχουν ανάγκη, η Δ/νση Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας προχώρησε στη δημιουργία ενός δικτύου προνοιακών δομών. Σε ό,τι αφορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η στήριξη πρέπει να είναι συνεχής και ει δυνατόν καθημερινή, που σημαίνει ότι δεν στηριζόμαστε μόνο στις χορηγίες των φορέων, αλλά απευθυνόμαστε κυρίως στο φιλάνθρωπο πνεύμα του συνόλου των δημοτών μας.

Κάνω έκκληση λοιπόν, προς όλους τους πολίτες να στηρίξουν τόσο το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όσο και το Κοινωνικό Φαρμακείο για να μπορέσουμε να θεραπεύσουμε την «ασθένεια της ανέχειας».

Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας κ. Γεώργιο Τσώνη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κα. Χριστίνα Διαμάντη, τους εκπαιδευτικούς, και τους μαθητές για την πρωτοβουλία τους να μας παραδώσουν στο Σπιτάκι του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Πλατεία Δημαρχείου, μεγάλη ποσότητα τροφίμων και να καλυφθούν μ’ αυτόν τον τρόπο οι ανάγκες αδύναμων συμπολιτών μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!»

 

Γραφείο Δημάρχου
Ηγουμενίτσας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα