Τρίτη, 19/03/2024 | 12:11

Χρυσαυγίτες χτύπησαν γυναίκες δικηγόρους έξω από το Εφετείο

1595 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/11/2017, 1:09 μμ | 0 σχόλια

 

Άνανδρη επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών δέχθηκαν δυο γυναίκες στην λεωφόρο Αλεξάνδρας σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής, στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με την καταγγελία επίθεση δέχθηκαν εκτός της δικαστικής αίθουσας και μέσα σε τρόλει έξω από το Εφετείο δύο γυναίκες, η μία εξ αυτών συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη.

Όπως καταγγέλθηκε, οι δύο γυναίκες κατέβαιναν από το τρόλεϋ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να μεταβούν στην αίθουσα τελετών οπου θα συνεδρίαζε το δικαστήριο. Την ίδια ώρα ομάδα χρυσαυγιτών ήταν κοντά στο τρόλει.

Κάποιος μέσα από το τρόλει κάτι φώναξε προς τους χρυσαυγίτες. Εκείνοι, εξαγριωμένοι προσπάθησαν να μπουν μέσα στο όχημα. Οι πόρτες δυστυχώς είχαν ανοίξει και ο οδηγός δεν πρόλαβε να τις κλείσει.

 

Οι δύο γυναίκες πανικόβλητες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα αλλά, ήταν αργά με αποτέλεσμα να δεχθούν άγρια επίθεση. Η μία δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές στη μύτη και η δεύτερη στο στόμα. Μάλιστα η μύτη της δικηγόρου έσπασε.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκηνυγητό και τους εντόπισε στην Μεσογείων. Περίπου 30 άτομα έχουν προσαχθεί στην ΓΑΔΑ και τα θύματα της επίθεσης είναι εκεί για να τους αναγνωρίσουν.

Επι τόπου έχουν βρεθεί δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Κούζηλος αλλά και συνάδελφοι των δικηγόρων και επιτρατεί ένταση.

Νεα διακοπή στη δίκη

Νέα διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε βρίσκονται εισαγγελεας και ενας δικαστής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ απ’ όπου θα καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 3 Νοεμβρίου 2017 όπου αναμένεται να αρχίσει, εκτός απροόπτου, η εξέταση των πέντε προστατευόμενων μαρτύρων.

Πηγή: newsit.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα