Τρίτη, 19/03/2024 | 08:59

Με επιτυχία το 2ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού από τη Σκακιστική Ένωση ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας

1827 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/11/2017, 5:40 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού από τη Σκακιστική Ένωση ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας. Στον άνετο και ζεστό χώρο του Margarona Royal Hotel μαθητές και μαθήτριες από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Πρέβεζας και των άλλων δήμων του νομού μας συναγωνίστηκαν και διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα. Αξίζουν όλοι και όλες συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα και το ήθος που έδειξαν στη διάρκεια των αγώνων. Κυρίως όμως σε εκείνους και εκείνες που διακρίθηκαν: Μπέλλος Σπυρίδων, Μπούτικος Ελευθέριος, Δημητρίου Αναστάσιος, Μήτσης Κωνσταντίνος, Φάη Ιωάννα, Κωστής Θεοδόσιος, Κουμάση Χριστίνα, Φατούρος Ευστάθιος, Αγγελάκης Νικόλαος, Σπυρίδωνος Χρήστος, Κακοσίμου Ζωή, Κατσάβαρος Νικήτας, Μελετίδης Δημοσθένης, Ρέντχιου Παναγιώτα, Γκόβας Άρης, Λελοβίτης Αριστοτέλης, Παπασωφρονίου Σωφρόνιος, Μικρούλη Ελένη, Μπόχτης Σωτήριος, Κανταρέλης Κωνσταντίνος, Τσακαγιάννη Μαγδαληνή, Σαράφογλου Χρυσόστομος.

 

Η επιτυχία της εκδήλωσης μάς δίνει την ώθηση να αναπτύξουμε περισσότερες δραστηριότητες για την προώθηση και την ανάπτυξη του αθλήματος τόσο στην πόλη μας όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Το ΔΣ ευχαριστεί τόσο τη διοίκηση του Margarona Royal Hotel για την παραχώρηση του χώρου για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος όσο και το προσωπικό για την υποδειγματική εξυπηρέτηση όλη την ώρα των δραστηριοτήτων.

για το Δ.Σ

Σαμωνάς Κωνσταντίνος,

Γραμματέας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα