Τετάρτη, 22/05/2024 | 06:33

Νίκος Καλαντζής : Το… έχει ο άνθρωπος-Και οι δημότες Ζηρού, δρέπουν τους καρπούς προσπαθειών του

2312 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/11/2017, 3:16 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με αξιοζήλευτη αποτελεσματικότητα, οργάνωση και συντονισμό, ο δήμος Ζηρού βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις, είναι μέσα στα έργα, αποσπά κονδύλια, πραγματοποιεί έργα σημαντικών υποδομών και συνεχίζει σ’ αυτούς τους ρυθμούς σταθερά και αμείωτα, χωρίς σταματημό. ο Νίκος Καλαντζής και οι συνεργάτες του, έχουν δημιουργήσει έναν δήμο-πρότυπο, γιατί με όλα όσα γίνονται στο δήμο Ζηρού, ως τέτοιος λογίζεται με αντικειμενικό μάτι, ο δήμος Ζηρού.

ο Νίκος Καλαντζής, είναι ένας ικανότατος άνθρωπος και δεν είναι τυχαίο ότι από τη δημοτική αρχή Ζηρού, τίποτα… δεν αφήνεται στην τύχη του. Με το βλέμμα πάντα στο μέλλον και με όραμα «εκμεταλλεύεται», κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που υπάρχει αυτή την στιγμή στη χώρα μας, ώστε ο Δήμος του να πρωτοπορεί στον τομέα του Περιβάλλοντος.

Άλλο ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό έργο, είναι αυτό που ανακοίνωσε πως θα χρηματοδοτήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Πρέβεζα την περασμένη Παρασκευή.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για το οποίο ο Δήμος Ζηρού έχει υποβάλει πρόταση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου από τον Ιούλιο του 2016 και αφορά γενικότερα την προμήθεια συστήματος βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης του Δήμου με στόχο την ορθολογική διαχείριση, εξοικονόμηση ενέργειας και ύδατος.

Το έργο ύψους 1.484.690,44 € αφορά συγκεκριμένα την προμήθεια συστήματος τηλεμετρίας/τηλε-ελέγχου το οποίο θα υλοποιηθεί στον Δήμο Ζηρού, έτσι ώστε να επιτευχθεί μείωση των διαρροών, συλλογή, καθαρισμός και διανομή ύδατος -μέσω ποσοτικής, ποιοτικής διαχείρισης και ελέγχου των υδάτινων πόρων.

Ο Δήμαρχος Ζηρού λοιπόν έχοντας φρέσκες ιδέες και βλέποντας ότι το μελλοντικό εργαλείο για την ανάπτυξη είναι το Περιβάλλον και η προστασία του, διεκδικεί έργα σε αυτή τη βάση και είναι ο μόνος Δήμαρχος της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας που οι περισσότερες προτάσεις του έχουν βρει και χρηματοδότηση. Είναι πασιφανές ότι ο Νίκος Καλαντζής το έχει, είναι ικανότητατος και οι δημότες ζηρού, τυχεροί που δρέπουν τους καρπούς των προσπαθειών του δημάρχου τους…

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα