Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:17

Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας : Ευχαριστήριο για την στήριξη στον μικρό Αλέξανδρο!

1332 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/10/2017, 11:13 μμ | 0 σχόλια

 

 

Το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Ν.Πρέβεζας χαιρετίζει τους εργαζόμενους και το λαό της Πρέβεζας που στάθηκαν αλληλέγγυοι και στήριξαν την προσπάθεια του σωματείου συμμετέχοντας στην εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Αλέξανδρου.

Το σωματείο ανέλαβε την παραπάνω πρωτοβουλία γνωρίζοντας τις δυσκολίες που συναντούν  οι λαϊκές οικογένειες όταν βρίσκονται αντιμέτωπες με οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας.  Με αυτόν τον τρόπο θέλαμε να βοηθήσουμε και έμπρακτα  την οικογένεια του μικρού Αλεξάνδρου στον μεγάλο αγώνα που δίνουν.

Κάνουμε πράξη το σύνθημα “ένας για όλους και όλοι για έναν“!

 

Τέλος  θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραγκιόζη «ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ» και την Παραμυθούλα για την  αφιλοκερδώς συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Πρέβεζας με σεβασμό προς το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραγκιόζη θα βρίσκεται στο πλευρό του δίκαιου αγώνα του για την εύρεση χώρου στέγασης , έτσι ώστε να διασωθεί η παράδοση του Θεάτρου σκιών και να τιμηθεί η προσφορά του τόσο στον πολιτισμό όσο και στην αλληλεγγύη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα