Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:26

Το Ρομπότ που προκάλεσε το ενδιαφέρον του Τσίπρα Στην ΔΕΘ , έργο και Του Παργινού Ανέστη Σταμάτη.

757 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/09/2017, 3:23 μμ | 0 σχόλια

Η Πάργα βρίσκεται σε κάθε έκθεση με κάθε τρόπο και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε από τη φετινή ΔΕΘ, αφού την εκπροσώπησε και ο Παργινός Φοιτητής Ανέστης Σταμάτης.
Ένα ρομπότ, ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή και το ενδιαφέρον του Έλληνα Πρωθυπουργού,  Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, η  ακαδημία ρομποτικής του ΠΑΜΑΚ που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην Κόστα Ρίκα, έφτιαξε ένα κινέζικο ρομπότ, τη Ρόλυ. Οι φοιτητές του ΠΑΜΑΚ- ανάμεσά τους και ο Παργινός Ανέστης Σταμάτης-το έφτιαξαν στο πλαίσιο της τιμώμενης χώρας, της φετινής ΔΕΘ, για να θυμίζει την Κίνα. Το ρόμποτ που βλέπεται και στην κέντρική φωτογραφία του θέματος μπορεί να παρουσιάσει και να ξεναγήσει.
Στο περίπτερο του ΠΑΜΑΚ βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, όπου συστήθηκε με τους φοιτητές. Οι φοιτήτες ανέφεραν στον πρωθυπουργό οτι χρειάζονται χορηγίες για να πάνε στο παγκόσμιο διαγωνισμό στην Κώστα Ρικα, με τον ίδιο αλλά και τον πρόεδρο της ΔΕΘ, Τάσο Τζήκα, να απαντούν πως θα το φροντίσουν. Να σημειωθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας ενθουσιάστηκε με το ρομπότ που δημιούργησαν οι φοιτητές.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα