Παρασκευή, 19/04/2024 | 20:52

Πρέβεζα: Καλοκαιρινή μαγεία το ταξίδι του Κομιτάτου, στο μπλε νησί! -Τεράστιο ευχαριστώ, σε όλο τον κόσμο!

1516 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/08/2017, 11:57 πμ | 0 σχόλια

Το ραντεβού, είχε προκαθοριστεί, για μια βραδιά που να ξεφεύγει από όλες τις υπόλοιπες και να γεμίζει τις αισθήσεις του καλοκαίρι. Σαββατόβραδο 19 Αυγούστου 2017 κι αυτή η βραδιά θα μείνει στην ιστορία, ως μία από τις ομορφότερες καλοκαιρινές βραδιές, που το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, υποδέχθηκε στο Blue Island στο Μονολίθι ένα τεράστιο κύμα κόσμου. Είχε και νεόνυμφους, είχε και γεννέθλια, είχε πολύ κέφι, πολύ χαρά επώνυμους, αιρετούς, γνωστούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες, ανθρώπους κάθε ηλικίας. Ήταν ένα πάρτι (Beach Party) που τα είχε όλα και μέσα σε όλα, μουσική, για όλα τα γούστα!

 Μουσική που ξεκίνησε με τον DJ Sylvain, συνεχίστηκε με τον Κώστα Προβατά και τον Χάρη Νατσούλη, να βάζει τις δικές του πινελιές.

 Ουρά τεράστια από αυτοκίνητα είχε δημιουργηθεί στην παραλία του Μονολιθίου και κόσμος πηγαινοέρχονταν μέχρι τις 2.30 τη νύχτα, στο Blue Island.  Πολύ χορός, κέφι και γενικά ένα καλοκαιρινό ξεφάντωμα, που απέδειξε για μια ακόμη φορά, για μια ακόμη χρονιά, για ένα ακόμη καλοκαίρι ότι το Κομιτάτο είναι παντός καιρού.

Λίγο μετά το μπαρ του Blue Island είχε στηθεί πίστα για χορό η οποία γέμισε, γέμισαν όλα τα τραπέζια στο πάνω μέρος και ασφυκτικά γεμάτο ήταν το μέρος προς τις ξαπλώστρες, με πολύ κόσμο να επιλέγει έχοντας μαζί του, πετσέτες κλπ, να κάνει το βραδινό του μπανάκι. Κόσμος από την Πρέβεζα, τα Γιάννενα, την Άρτα, Ετεροδημότες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έζησαν μια σπάνια καλοκαιρινή βραδιά στο… Μπλε νησί! Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας μας, για την προβολή του πάρτυ, ευχαριστούμε τη διεύθυνση του Blue Island και βέβαια ένα τεράστιο ευχαριστώ, σε όλο αυτόν τον υπέροχο κόσμο, που μας τίμησε με την παρουσία του, το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017. Στις φωτογραφίες έβαλαν το χεράκι τους και ο Χρήστος Ανεμοζάλης από το Prevezabest, αλλά και ο Γιώργος Μάστορας, ευχαριστούμε, πολύ!  Σε ένα μήνα, περίπου ξεκινά η εναντικοποίηση των προετοιμασιών για το Καρναβάλι του 2018 (Αρχές Φεβρουαρίου) και το Κομιτάτο, σας καλεί να συμμετέχετε και οργανωτικά στη μεγάλη του παρέα, καλεί επίσης τους φορείς (με τους οποίους θα υπάρξει σύσκεψη) να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του μεγαλύτερου Καρναβαλιού σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία, που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο στην Πρέβεζα. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Σπύρος Πλέουρας
 (Ένας από την παρέα του Κομιτάτου)

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα