Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:12

Πρέβεζα: Αξίζει να συνεχίσουμε να κερνάμε Ήπειρο…

989 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/08/2017, 7:02 μμ | 0 σχόλια

Από 25 μέχρι και 27 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε δίπλα από την πλατεία Δικαστηρίων στην Πρέβεζα η Έκθεση “Κερνάμε Ήπειρο”. Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η έκθεση και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. και ο αριθμός των εκθετών και ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν μεγαλύτερος, γεγονότα που δείχνουν ότι αξίζει αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί. Η ανακοίνωση αναφορικά με τη συγκεκριμένη έκθεση που είχε βγει, πριν την πραγματοποίησή της από τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, Στράτου Ιωάννου, σημείωνε: Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας την υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των αγροτικών προϊόντων των παραγωγών της Ηπείρου, και στο πλαίσιο μιας δυναμικής και εξωστρεφούς πολιτικής ανάδειξης της πλούσιας παραγωγής της Ηπειρωτικής Γης, αναλαμβάνει από κοινού με τους παραγωγούς τη διοργάνωση εκθέσεων με τοπικά προϊόντα της Ηπείρου.
Μετά την περσινή επιτυχία, συνεχίζουμε δυναμικά και διοργανώνουμε για 2η συνεχή χρονιά την Έκθεση «Κερνάμε Ήπειρο», στην παραλία της Πρέβεζας που θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Αυγούστου 2017, κατά τις απογευματινές ώρες.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων αποδεικνύει την ανάγκη των παραγωγών για παρουσίαση και ανάδειξη των προϊόντων τους αφού 40 και πλέον επιχειρήσεις θα προβάλλουν αγροτικά προϊόντα όπως μέλι, γαλακτοκομικά, βότανα, παραδοσιακά ζυμαρικά κ.α. Η έκθεση “Κερνάμε Ήπειρο” στην Πρέβεζα, ξεπέρασε φέτος ίσως και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, με τη λέσχη Αρχιμαγείρων, να δεσπόζει στην όλη έκθεση και να δίνει το δικό της τόνο, ως “Μαέστρος” όλης αυτής της προσπάθειας.

 Η Περιφέρεια Ηπείρου, αξίζει να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την έκθεση, γιατί αξίζει πραγματικά και να συνεχιστεί και να εμπλουτιστεί. Στην έκθεση είδαμε μια σειρά από υπέροχα προϊόντα, όπως αυτά της εταιρείας επεξεργασίας κρέατος “ΤΕΜΕΤΕΤΟΝ” . Από την εταιρεία ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ όσοι δοκίμαζαν τις νοστιμιές που πρόσφεραν η Όλγα και η Λαρίσα, έμεναν έκπληκτοι από την ποιότητα και τις νοστιμιές του ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ. 

Η Λεμονάδα, “ΛΕΜΟΝΙΔΑΣ” του συμπολίτη μας Λεωνίδα Ραβανού, το τσίπουρο και όχι μόνο, του Θωμά Φυσέκη, οι θαλασσονοστιμιές της Έλλης Γκάνα, τα μέλια και μια σειρά άλλα, από ποιοτικά προϊόντα, από εκθέτες της έκθεσης. Επαναλαμβάνουμε, η Έκθεση “Κερνάμε Ήπειρο”, στην Πρέβεζα, αξίζει να συνεχιστεί. Τέλος να αποδώσουμε τα εύσημά μας στους διοργανωτές, στους εκθέτες, αλλά και στον κόσμο που στήριξε την έκθεση. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα