Πέμπτη, 24/09/2020 | 17:15

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ, Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ INTERNET ΣΕ 47 ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

444 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/08/2017, 1:45 μμ | 0 σχόλια

Τους λόγους για τους οποίους δεν συμπεριλήφθηκαν οι κάτοικοι του Μεγανησίου, του Καλάμου και του Καστού στο πρόγραμμα παροχής δωρεάν σύνδεσης στο διαδίκτυο για δύο χρόνια που ανακοίνωσαν οι υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής και Εσωτερικών, ζητά να μάθει με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Ο βουλευτής ζητά να μάθει από τους υπουργούς με ποια κριτήρια δεν συμπεριέλαβαν το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό στη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Παροχή δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους μόνιμους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της χώρας» και θα εφαρμοστεί σε 47 απομακρυσμένα νησιά της χώρας, εκτός των νησιών του Ν. Λευκάδας.

Καταλήγοντας ο κ. Καββαδάς τονίζει ότι «κρίνεται απαραίτητο να συμπεριληφθούν και οι κάτοικοι του Μεγανησίου, του Καλάμου και του Καστού στους δικαιούχους του προγράμματος» δεδομένου ότι και τα τρία νησιά του Ν. Λευκάδας δεν διαφέρουν από τα άλλα νησιά που περιλαμβάνονται στον πίνακα δικαιούχων που ορίζονται στην ΚΥΑ, υπογραμμίζοντας ότι οι κάτοικοί τους οφείλουν να απολαμβάνουν τις ίδιες ευκαιρίες δωρεάν πρόσβασης στο internet που προσφέρει το πρόγραμμα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα