Κυριακή, 27/09/2020 | 21:37

Πρέβεζα: Έκθεση φωτογραφίας της Βιργινίας Χορμοβίτη «Fata Morgana ΙΙ

438 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/08/2017, 11:13 πμ | 0 σχόλια

Αυτό το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 19.45 είναι τα εγκαίνια της φωτογραφικής μου έκθεσης “Fata Morgana II” στη Δημοτική Πινακοθήκη “Γιάννης Μόραλης” στην Πρέβεζα. Θα μου κάνει την τιμή να μιλήσει για τις φωτογραφίες μου ο πολύ γνωστός φωτογράφος Βαγγέλης Γιωτόπουλος Fswpp. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 5 ως τις 11 Αυγούστου από τις 19.00 ως τη 01.00. Θα χαρώ πολύ να με τιμήσετε με την παρουσία σας.

Το 2011 κέρδισα το χρυσό μετάλλιο στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Ε.Φ.Ε. Αθηνών κι από τότε ως το 2015 έχω κερδίσει 2 Επαίνους και 7 Αναρτήσεις στην Ελλάδα αλλά και 2Award of Excellence σε Κύπρο και Γαλλία. Έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και Φεστιβάλ σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Πορτογαλία κι Ισπανία. Παράλληλα με αυτή την ατομική μου έκθεση, συμμετέχω στην V Διεθνή Μπιενάλε Φωτογραφίας στο Μουσείο της Χαέν (Ισπανία).

Είμαι πτυχιούχος Ιταλικής Φιλολογίας Α.Π.Θ. και Ισπανικής Φιλολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μετάφραση Λογοτεχνικών κι Ανθρωπιστικών Κειμένων στη Μάλαγα (Ισπανία). Δίδαξα Ισπανική και Λατινοαμερικάνικη Λογοτεχνία και Πολιτισμό στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και Ιταλική Γλώσσα και Μετάφραση στο Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Από το 2008 μέχρι σήμερα έχω πραγματοποιήσει άπειρες δημοσιεύσεις – μεταφράσεις από τα ισπανικά και τα ιταλικά στα ελληνικά στο διεθνές καλλιτεχνικό περιοδικόLevurelitteraire και στα λογοτεχνικά περιοδικά Poema, Πορφύρας, Vakxikon, Anthropino.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα