Τετάρτη, 24/04/2024 | 21:48

Ο Βαγγέλης Γραμμένος πρόεδρος-Νέο Διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΟ -“Μπετόν” η παράταξη της εξυγίανσης

715 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/08/2017, 4:22 μμ | 0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και το αποτέλεσμα έδειξε το πόσο ενωμένες ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή οι δυνάμεις της εξυγιανσης. Μετά τους 48 ψήφους που πήρε ο Γραμμένος έτσι εξελίχθηκε και η καταμέτρηση των συμβούλων. Ολοι οι νέοι σύμβουλοι είναι της εξυγιανσης, οι μισοί επιλογες της ΑΕΚ, και είναι χαρακτηριστικό της ενότητας το ότι ο τελευταίος που εξελέγη πήρε 47 ενώ ο πρώτος 51. Δεν χάθηκε ούτε ψήφος λοιπόν ενώ από την πλευρά του Καλαϊτζή συστήματος Ολυμπιακού ο πρώτος πήρε κατω από 20. Η συντριβή είναι τεράστια λοιπόν για το σύστημα Ολυμπιακού που αποχαιρετά την ΕΠΟ και πλέον οι ανθρωποι του θα βλέπουν τα γραφεία μόνο αν έχουν δουλειές στην… πειθαρχική επιτροπή. Αξίζει να σημειωθεί ότι απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια των τελευταίων ημερών του υποψηφίου του συστήματος Ολυμπιακού που χρησιμοποιόντας τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να γνωρίζουμε αν είχε την εξουσιοδότηση, κατάφερε να πείσει μόνο τον… Παναθηναϊκό. Παρά τα τηλεφωνα βουλευτών όλοι οι σύμβουλοι της εξυγίανσης που πολιτικά πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία ψήφισαν για το ποδόσφαιρο.

Το νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Μετά την εκλογή του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της Ομοσπονδίας εξελέγησαν επίσης και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρώτος σε ψήφους από το νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ εκλέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου με 51, ενώ επίσης εξελέγησαν και οι:

Αστέριος Αντωνίου (πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας / 50 ψήφοι)
Κωνσταντίνος Βρακάς (πρόεδρος ΕΠΣ Ηπείρου / 50 ψήφοι)
Δημοσθένης Κουπτσίδης (πρόεδρος ΕΠΣ Γρεβενών / 50 ψήφοι)
Νικόλαος Βακάλης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάμου / 49 ψήφοι)
Παναγιώτης Διακοφώτης (πρόεδρος ΕΠΣ Δωδεκανήσου / 48 ψήφοι)
Περικλής Λασκαράκης (πρόεδρος ΕΠΣ Θεσσαλίας / 48 ψήφοι)
Παναγιώτης Παπαχρήστος (πρόεδρος ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας / 48 ψήφοι)
Σταύρος Ψαρόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Λέσβου / 48 ψήφοι)
Γιώργος Χατζησαρόγλου (πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας / 48 ψήφοι)
Λεωνίδας Θωμαΐδης (προερχόμενος από ΕΠΣ Αθηνών / 47 ψήφοι)

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα