Κυριακή, 17/01/2021 | 18:31

Οι Δημότες Πάργας, διαδήλωσαν υπέρ της υγείας στην περιοχή τους-Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους

424 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/07/2017, 10:10 πμ | 0 σχόλια

Αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και τις διαδηλώσεις τους, δήλωσαν οι δημότες Πάργας, που την κυριακή 9 Ιουλίου 2017 έκλεισαν συμβολικά τον κόμβο στο Μεσοπόταμο, διαδηλώνοντας υπέρ των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή τους. Το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν «Θέλουμε υγεία και όχι κοροϊδία» από αρκετό κόσμο που συγκεντρώθηκε παρά τη δύσκολη ώρα, μέρα, αλλά συνολικότερα τη δύσκολη περίοδο, αφού δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει πως βρισκόμαστε καταμεσής της τουριστικής περιόδου και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών Πάργας, είναι απασχολούμενοι σε τουριστικές επιχειρήσεις.

Σε κάθε περίπτωση ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 στις 10 το πρωί στον κόμβο Μεσοποτάμου έκλεισε συμβολικά για περίπου μισή ώρα, τον κόμβο Μεσποτάμου, διαδηλώνοντας υπέρ της αναβάθμισης των κέντρων υγείας Πάργας και Καναλακίου και έναρξη της λειτουργίας του Σταθμού του ΕΚΑΒ στην περιοχή. Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν ο βουλευτής κ. Γιαννάκης, ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζιάκα, από την περιφερειακή κίνηση Αριστερή Παρέμβαση για την Ήπειρο ο Βαγγέλης Νάνος κ.α.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας τόνισε ότι είναι κρίμα και άδικο να συμβαίνει αυτό στα κέντρα υγείας της Πάργας που ειδικά το καλοκαίρι η περιοχή υποδέχεται περισσότερους από 50 χιλιάδες επισκέπτες, σημειώνοντας ακόμα ότι αυτή η κατάσταση προσβάλλει την ίδια τη χώρα και την εκθέτει στους τουρίστες της.

Η Είδηση βέβαια που μας έδωσε ο Αντώνης Νάστας είναι ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ στα Ιωάννινα τον κ. Παπαδιώτη, τον διαβεβαίωσε ότι από 20 Ιουλίου και μετά Παρασκευή -Σάββατο-Κυριακή ξεκινά η λειτουργία του ΕΚΑΒ για όλο το καλοκαίρι, από Λούτσα, Βράχο, μέχρι και την Πάργα. Πάντως από τον πλευρά του ο δήμαρχος Πάργας, τόνισε ξανά ότι είναι παράδεκτο να μένουν κλειστά τα κέντρα υγείας του δήμου ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο. Σε κάθε περίπτωση οι κάτοικοι του δήμου Πάργας ευρύτερα δηλώνουν αποφασισμένοι, να κλιμακώσουν την κινητοποιήσεις τους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα