Παρασκευή, 19/04/2024 | 02:13

Γιάννενα: Guinness Record Salsa-Υπέροχη Πρεβεζάνικη παρουσία, της ομάδας Latin, του Fitness Studio!

1451 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/07/2017, 7:56 μμ | 0 σχόλια

Το Open Dance Festival πήγε Guinness Record Salsa στα Γιάννενα.
Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στα Γιάννενα, έσπασε ένα νέο χορευτικό ρεκόρ στο είδος της
Salsa.Το Open Dance Festival έδωσε ανοιχτή πρόσκληση μαθαίνοντας την χορογραφία του Record Guinness Salsa χωρίς επιβάρυνση,διότι όλοι μπορούσαν να συμμετάσχουν μικροί,μεγάλοι αρχάριοι και προχωρημένοι.

Τόνισε από την αρχή για την οργάνωση και τη μαζικότητα που έπρεπε να υπάρχει και πέτυχε απόλυτα!!! . Συμμετείχαν συνολικά 460 χορευτές, ενώ υπέροχη ήταν και η παρουσία της ομάδας Latin του Fitness Studio από την Πρέβεζα, με την Σπυριδούλα Σιάση και τους χορευτές και τις Χορεύτριές της, να συμμετέχουν, να ξεδιπλώνουν τις αρετές τους και το ταλέντο τους στη Salsa και να εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή μας. 

Στις φωτογραφίες οι χορευτές από την Πρέβεζα, λάμπουν, δείχνοντας ότι απόλαυσαν αυτή την ξεχωριστή χορευτική εμπειρία. Δεν το κρύβουμε: Έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στην ομάδα Latin του Fitness Studio στην Πρέβεζα κι ας μας επιτραπεί να αποδώσουμε τα εύσημα μας και να συγχαρούμε όλη την ομάδα. Όσο για το φωτογραφικό υλικό; Ο Βελισσάρης έκανε εξαιρετική δουλειά. Συγχαρητήρια παιδιά!!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα