Σάββατο, 20/04/2024 | 11:01

Diatitis.gr για δήθεν αντιπολιτευόμενους: Οι εκλογές στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, έχουν τελειώσει και δεν το έχουν πάρει, είδηση!

518 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/07/2017, 2:32 μμ | 0 σχόλια

Τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις 9 μέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, η γνωστή ιστοσελίδα diaititis.gr που στην πραγματικότητα λέει τα αυτονόητα, λέει  δηλαδή τα πράγματα με το όνομά τους. Χωρίς να σχολιάσουμε περαιτέρω το δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας, σας το μεταφέρουμε αυτούσιο: 

“Εννιά μέρες πριν από την διεξαγωγή των εκλογών στην ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας. δεν έχουν καταλάβει οι δήθεν αντιπολιτευόμενοι τον απερχόμενο πρόεδρο και βέβαιο νικητή των αρχαιρεσιών Θωμα Κάρτσακλα ότι οι εκλογές στην ‘Ενωση εχουν ..τελειωσει και δεν το έχουν πάρει είδηση. Βέβαια θα το αντιληφθούν άμεσα αφού οι εκλογές δεν γίνονται με τα θέλω μας, αλλά με την εφαρμογή των νόμων και των καταστατικών και στη δημοκρατία, η πλειοψηφία νικά.

Εκπλήσσει όμως το γεγονός ότι στις προγραμματικές δηλώσεις του ο φερόμενος ως επικεφαλής συνδυασμού Σπύρος Φωκάς μιλάει για δήθεν «για εμπόδια και τις αντιξοότητες κάθε είδους που τους επέβαλαν και δημιούργησαν οι νυν διοικούντες.» Κι όταν το λέει έχοντας ΑΓΝΟΙΑ του καταστατικού των ΕΠΣ οπότε δεν μπορεί να προβάλλει αντιρρήσεις στη τήρηση της νομιμότητας. Τελεία και παύλα!

Σ’ ένα άλλο σημείο μπερδεύει τη διαιτησία με την Ένωση και λέει στις προγραμματικές δηλώσεις του: ” Ανεξαρτητοποίηση του συνδέσμου διαιτησίας προκειμένου να εξασφαλίσουμε το αδιάβλητο των ποδοσφαιρικών αγώνων και να διασφαλίσουμε ότι τα αποτελέσματα θα διαμορφώνονται εντός των 4 γραμμών. Η εξάρτηση του συνδέσμου διαιτητών από την ΕΠΣ είναι κατάντια για την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και εμποδίζει το έργο του συνδέσμου διαιτητών.”

ΛΟΓΙΑ που στερούνται βάσης και νομιμότητας αφού είναι εκτός τόπου και χρόνου και αγνοεί τον κανονισμό διαιτησίας και όσα αναφέρει η σύμβαση της ΕΠΟ με την ΟΥΕΦΑ όπου δεν έχουν καμμια εμπλοκή οι σύνδεσμοι.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα ανέφερε ο Σπ Φωκάς, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ και εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, Θωμάς Κάρτσακλας δήλωσε:

«Είναι ανάξιο να σχολιάσω δηλώσεις κάποιου, που ζει σε ποδοσφαιρικό Μεσαίωνα και δε γνωρίζει από κανονισμούς ποδοσφαίρου και διαιτησίας».Και δεν έχει άδικο.”

ΠΗΓΗ: diatitis.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα