Τετάρτη, 20/01/2021 | 08:12

Απεργιακή συγκέντρωση του σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων νομού Πρέβεζας

430 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/07/2017, 7:20 μμ | 0 σχόλια

Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής 16 Ιουλίου 2017 το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας και ταξικά σωματεία της περιοχής, καθώς και ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας έξω από το σουπερμάρκετ «Μασούτης», ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. Παράλληλα ενημέρωναν τους εργαζόμενους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης για την ανάγκη νομοθετικής κατοχύρωσης της Κυριακής αργίας.
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην κινητοποίηση αλλά και αυτούς που με την απειλή της απόλυσης από την εργοδοσία δεν έκαναν το βήμα. 


Τα συνθήματα «Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές, Δούλοι δεν θα γίνουμε στις πολυεθνικές», «Αντιστεκόμαστε στην πολιτική των μονοπωλίων που μας ξεκληρίζει» αποτελούν οδηγό και στις επόμενες δράσεις μας ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας.
Στις περιοδείες που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες εκφράστηκε η μαζική καταδίκη από τους εμποροϋπάλληλους και τους αυτοαπασχολούμενους του μέτρου της κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας. Η μάχη συνεχίζεται με άνοδο της οργάνωσης των εμποροϋπάλληλων, σε συμμαχία τους με τους μικρομαγαζάτορες της πόλης.
Καλούμε τους εμποροϋπάλληλους να μαζικοποιήσουν το σωματείο και να παλέψουμε ενάντια στο μεγάλο κεφάλαιο και στις πολιτικές, που μας θέλουν δούλους για να υπηρετούμε τα κέρδη τους.
Επίσης και από τη σημερινή κινητοποίηση εκφράστηκε η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στους εργαζόμενους του κλάδου Τουρισμού – Επισιτισμού, που απεργούν στις 20 Ιούλη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα