Παρασκευή, 16/04/2021 | 07:28

Απίστευτο περιστατικό: Προσποιήθηκε τον νεκρό,για να μη συλληφθεί!

451 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/06/2017, 9:21 πμ | 0 σχόλια

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε λίγα λεπτά πριν τις έξι το απόγευμα της Τετάρτης στο νέο λιμάνι της Πάτρας, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό μετανάστη και άντρες του λιμενικού.

Ο μετανάστης σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε τριαξονικό φορτηγό που προοριζόταν να ταξιδέψει για Ιταλία, εντοπίστηκε από τους λιμενικούς, οι οποίοι τον καλούσαν να βγει από το σημείο που είχε κρυφτεί, αλλά αυτός δεν έδινε κανένα σημείο ζωής και δεν αντιδρούσε.

Οι λιμενικοί θεώρησαν ότι ο νεαρός άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του παραμένοντας εγκλωβισμένος στην καρότσα του οχήματος άγνωστο για πόσες ώρες Και μάλιστα υπέθεσαν ότι ενδεχομένως να έχει χάσει τη ζωή του.

Κάλεσαν επειγόντως το ΕΚΑΒ προκειμένου να επιληφθεί του περιστατικού στο κέντρο επιχειρήσεων του οποίου σήμανε συναγερμός, ωστόσο λίγο πριν το ασθενοφόρο φτάσει στον Νέο λιμένα της Πάτρας δόθηκε εντολή να ακυρώσει τον προορισμό του, καθώς όπως ενημερώθηκες το κέντρο, ο μετανάστης προσποιόταν τον πεθαμένο προκειμένου να γλιτώσει την σύλληψη από τους λιμενικούς. Ωστόσο μη αντέχοντας άλλο την ακινησία και την παραμονή μέσα στον ήλιο κάτω από την καρότσα του φορτηγού «έσπασε» και αναγκάστηκε να δώσει σημεία ζωής , αντιδρώντας στις εντολές των λιμενικών.

Πηγή: patrastimes.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα