Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:30

Πρέβεζα: Survivor, στους Αγίους Αποστόλους… Σκληροί αγώνες και σκληρές μάχες!

1136 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/05/2017, 5:22 μμ | 0 σχόλια

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, κάποιοι άνθρωποι πάντα προσπαθούν, ακόμα κι όταν πρόκειται για χαλαρές στιγμές και στιγμές γενικής ξεκούρασης για τις οποίες προσφέρεται η πρωτομαγιά. Ο Άγιος Θωμάς, οι κάτοικοί του και ο σύλλογός τους, ανέλαβε μέρες πριν, να καθαρίσει τους χώρους και να τους διαμορφώσει και να είναι έτοιμοι την πρωτομαγιά. Και μπράβο τους γιατί σε μία ακόμη πρωτοβουλία, τα καταφέρνει άψογα! Έχουν ευρηματικότητα και το έχουν αποδείξει πολλές φορές από τον Άγιο Θωμά, ενώ η προσφορά τους στον πολιτισμό, είναι ανεκτίμητη!

Τα μέλη του συλλόγου του Αγίου Θωμά, έκαναν το δικό τους Survivor, όπως το δικό της Survivor έκανε και παρέα από την Πρέβεζα που βρέθηκε για να γιορτάσει την πρωτομαγιά, στο ειδυλλιακό σημείο των Αγίων Αποστόλων. Δοκιμασίες είχαν και τα δύο Survivor. Όσον αφορά τον δεύτερο της παρέας φίλων, είχε τη δική του χάρη…
 Είχε δοκιμασίες, είχε αγωνία, είχε διαγωνιζόμενους μαχητές και επώνυμους και γενικά ήταν κάτι διαφορετικό ανήμερα της πρωτομαγιάς στην Πρέβεζα.

Στους μεγάλους πρωταγωνιστές ο γνωστός Κουρέας Σπύρος Τσάκης, η Καθηγήτρια Αγγλικών Μαίρη Παλιούρα (Ποια… Λάουρα τώρα…), o Γιώργος Μπέκας, o Γιάννης Τζίμας, η Tudoran Camelia και άλλοι! Συγχαρητήρια για τον όμορφο τρόπο που επέλεξαν να γιορτάσουν την πρωτομαγιά στους Αγίους Αποστόλους, στην Πρέβεζα, οι συμπολίτες μας!

Έγιναν μάχες,  σκληροί αγώνες, νικητές αναδείχθηκαν οι  Σπύρος Τσάκης και Μαίρη Παλιούρα,(η ομάδα τους ήταν οι Μαχητές, τα “Μελαχρινά διαμάντια) ώσπου στο τέλος ο Σπύρος σε μια κίνηση αμβροφροσύνης αγκάλιασε τη Μαίρη, αναγνωρίζοντας τις αποτελεσματικές της προσπάθειες. Οι αγώνες για το Survivor της Πρέβεζας, είχαν προγραμματιστεί για τις 9.30 το πρωί της πρωτομαγιάς στους Αγίους Αποστόλους, αλλά τελικά ξεκίνησαν με 2.30 ώρες καθυστέρηση. Συγχαρητήρια σε νικητές και ηττημένους, ήταν κάτι το ανεπανάληπτο! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα