Τρίτη, 23/04/2024 | 10:28

Νέος άνεμος Αισιοδοξίας για τον τουρισμό μας! Καθολική αναγνώριση στο πρόσωπο του Πολύκαρπου Χαλκίδη

612 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/05/2017, 11:28 πμ | 0 σχόλια

Ο πήχης στον τουρισμό, από ανθρώπους που ασχολούνται σ’ αυτόν τον κάδο μπαίνει ψηλά, για το νομό μας. Για τη Νέα Ένωση Ξενοδόχων φάνηκε με το “Καλημέρα” ότι θα ανήκει στις δυνάμεις που αποτελούν αιχμή του δόρατος, των διεκδικήσεων για τον τουρισμό μας. Ο Πολύκαρπος Χαλκίδης, αφήνοντας την παλιά Ένωση, θέλησε να βρει άλλους δρόμους και άλλους κώδικες επικοινωνίας, στον τομέα των ξενοδόχων, αλλά και της τουριστικής προβολής του νομού Πρέβεζας και τα κατάφερε περίφημα. Συγκέντρωσε μια σειρά από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, αντάλλαξαν απόψεις, συνεργάστηκαν, συνεννοήθηκαν και η Νέα Ένωση Ξενοδόχων του νομού Πρέβεζας, ήταν γεγονός. οι δράσεις της δε σταματούν και η αλήθεια είναι ότι ξεχωρίζει και ο νομός Πρέβεζας και οι πολίτες του, μπορούν δίκαια, να ελπίζουν πολλά στις δράσεις της Νέας Ένωσης ξενοδόχων του νομού Πρέβεζας. Σε μια μέρα που τα ξενοδοχεία ήταν ανοιχτά (κάποιοι μάλιστα έφτασαν αφού είχε ξεκινήσει η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων και φυσικά δεν μπορούσα να ψηφίσουν) η εκλογική διαδικασία κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, αφού σε 44 ψήφους, ο Πολύκαρπος Χαλκίδης συγκέντρωσε τους 43. Όσο για τη μία που δεν πήρε, ειπώθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου από εκπροσώπους των ξενοδοχείων που ψήφισαν ότι ήταν η…δική του, με δεδομένο το γεγονός ότι ο κ. Χαλκίδης επιθυμούσε διακαώς τη συμμετοχή νέων ανθρώπων, με όραμα, μεράκι, διάθεση για προσφορά στον τουρισμό. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για καθολική αναγνώριση στο πρόσωπο του Πολύκαρπου Χαλκίδη, για την προσφορά του στο τουριστικό γίγνεσθαι.

Με τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές στη Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα 29 Μαίου το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Margarona Royal, άνοιξε και ουσιαστικά μια νέα σελίδα για τον Τουρισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
Η Νέα Ένωση ξενοδόχων η οποία πριν από ένα χρόνο ανέλαβε καθήκοντα εκπροσώπησης των Ξενοδόχων της περιοχής μας σε εκθέσεις, συνέδρια και συναντήσεις με φορείς έχει από χθες νέο διοικητικό συμβούλιο.

Το μέλος του Δ.Σ κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους και τόνισε μεταξύ άλλων πως “ο τουριστικός πήχης θα ανέβει πάρα πολύ ψηλά. Θα είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον”

Από την εκλογική διαδικασία εκφράστηκε η καθολική αποδοχή στο πρόσωπο, του μέχρι χθες, υπηρεσιακού προέδρου κ. Πολύκαρπου Χαλκίδη, ο οποίος σε σύνολο 44 ψήφων έλαβε τις 43 και εκτός απροόπτου αναμένεται να είναι και ο εκλεγμένος πρόεδρος της Νέας Ένωσης, μένει αυτό να αποφασιστεί στην συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου, όπου αυτό θα συγκροτηθεί σε σώμα.
Το Νέο διοικητικό συμβούλιο της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας είναι:
Πολύκαρπος Χαλκίδης (43 ψήφους)
Νάστας Ιωάννης (25 ψήφους)
Τσάτσου Ειρήνη (20 ψήφους)
Γκιοσάς Παναγιώτης (19 ψήφους)
Τσαλούκας Ιωάννης (15 ψήφους)
Μάντζιου Βασιλική (14 ψήφους)
Γκότση Θεοδώρα (12 ψήφους)

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν

Τάτσης Κωνσταντίνος (23 ψήφους)
Κασκάνη Κάρμεν (22 ψήφους)
Τζίμας Κωνσταντίνος (18 ψήφους)

Εκπρόσωπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία θα είναι ο Γκιοσάς Παναγιώτης

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ήταν πάρα πολύ μεγάλη παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιοχής είναι ανοιχτά και ετοιμάζονται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το οποίο αναμένεται να έχει πληρότητα που θα ξεπεράσει το 90%

Αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα για τα κόκκινα δάνεια.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα