Τετάρτη, 28/10/2020 | 01:12

Άγριο επεισόδιο στη Βουλή – Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια – Παραπέμπεται ο Κασιδιάρης, τέλος η Χρυσή Αυγή από τις συνεδριάσεις

376 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/05/2017, 12:39 μμ | 0 σχόλια

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Μάκης Μπαλαούρας, ανακοίνωσε ότι έγινε δεκτή από το Σώμα η πρόταση μομφής κατά του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος νωρίτερα απώθησε τον Νίκο Δένδια χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ανοίκειες εκφράσεις σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.

«Η μομφή πέρα του βουλευτή Κασιδιάρη, αφορά σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας:

«Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορεί να παραστεί στις συνεδριάσεις των Επιτροπών. Επίσης, ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ελληνικού Κοινοβουλίου. Επιπλέον, αποκλείεται σύμφωνα με το αρ.81 από τις συνεδριάσεις της Βουλής, που συνεπάγεται αυτοδικαίως τη στέρηση του δικαιώματος του βουλευτή να μετέχει στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας του Τμήματος Διακοπής των Εργασιών της Βουλής και των Επιτροπών της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί ο αποκλεισμός. Αποφασίστηκε ακόμη, η περικοπή του 1/2 της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσής του».
Επεισόδιο στην Βουλή με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη
– Ενοχλήθηκε γιατί πέρασε από μπροστά του ο Νίκος Δένδιας και το έσπρωξε βίαια αλλά και του πέταξε μπουκάλια!
– Αποβλήθηκε από την αίθουσα και βγαίνοντας έβριζε χυδαία
– Αποφασίστηκε να αποβληθεί σύσσωμη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής αλλά αρνούνται να εγκαταλείψουν την αίθουσα
– Ερωτήματα για την απόφαση του καναλιού της Βουλής να στρέψει αλλού την κάμερα την ώρα του επεισοδίου!

Μπορεί το κανάλι της Βουλής να μην μας επέτρεψε να δούμε το τραμπούκικο επεισόδιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη εναντίον του Νίκου Δένδια αφού έστρεψε αλλού την κάμερα, αλλά ευτυχώς υπάρχει η περιγραφή του ίδιου του παθόντος αλλά και οι δεκάδες βουλευτές αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα