Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:54

Προσέφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιωαννιτών

658 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/04/2017, 3:25 μμ | 0 σχόλια

Μια ακόμη πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης πραγματοποίησαν την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών.

Στόχος της διδακτικής επίσκεψης των μαθητών της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου και της Α’ τάξης του Γυμνασίου ήταν να ενημερωθούν για τη λειτουργία και το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην τοπική κοινωνία, να γνωρίσουν την αξία της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού και παράλληλα να προσφέρουν τα τρόφιμα που κατάφεραν να εξασφαλίσουν από την ανακύκλωση των αθλητικών παπουτσιών που είχαν συγκεντρώσει στη διάρκεια του πρόσφατου πασχαλινού Bazaar.

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ σε συνεργασία με τη γιαννιώτικη εταιρεία “HALL OF BRANDS” και την εταιρεία ανακύκλωσης “EAST WEST GREECE”, έχοντας τη στήριξη του Δήμου Ιωαννιτών και της εταιρείας μεταφορών “ΝΙΚΑΣ”, αφενός προστάτευσαν το περιβάλλον της περιοχής και αφετέρου στήριξαν με ισόποσης αξίας τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών.

Τους μαθητές υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης & Προσχολικής Hλικίας Δήμου Ιωαννιτών, κ. Φίλιππος Τσουμάνης, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, κ. Εύη Σίμου, ενώ στην τελετή παράδοσης των τροφίμων παρευρέθηκε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας “HALL OF BRANDS”, κ. Χρήστος Τριανταφύλλου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα