Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:44

ΑΝΤΑΡΣΥΑ τοπική επιτροπή Πρέβεζας: Καταδικάζουμε τη νέα δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής

604 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/04/2017, 11:37 πμ | 0 σχόλια
Η δολοφονική επίθεση σε βάρος του φοιτητή Αλέξιου Λάζαρη από ομάδα μελών της ΧΑ, με ορμητήριο τα Κεντρικά Γραφεία της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει την οργή κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενου ανθρώπου, καθώς εμπλέκεται φανερά η ίδια η ηγεσία της Χρυσής Αυγής.
Από τύχη δεν θρηνήσαμε άλλο ένα θύμα επίθεσης από τάγμα εφόδου, καθώς τα χτυπήματα στο κεφάλι απείχαν μόλις μερικά χιλιοστά από σημεία που θα μπορούσαν να ήταν μοιραία.
Η ιδιότητα του συλληφθέντος για την επίθεση Χρήστου Ζέρβα, ως μετακλητού υπάλληλου στη Βουλή στο γραφείο του Μιχαλολιάκου, υπεύθυνου Ασφάλειας της “Κεντρικής Διοίκησης” και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, δείχνει πόσο συντεταγμένη ήταν η επίθεση σε βάρος του σπουδαστή.
Η νέα εγκληματική επίθεση εναντίον φοιτητή είναι αποκαλυπτική της πραγματικής φύσης και ρόλου της Χρυσής Αυγής και αναδεικνύει την ανάγκη να συντριβεί το νεοναζιστικό μόρφωμα.
Σημαντικές είναι οι ευθύνες της ηγεσίας της αστυνομίας και του υπουργού δημόσιας τάξης που δείχνουν ανεξήγητη ανοχή απέναντι στη συμμορία της ΧΑ κατά την διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, γεγονός που αποθρασύνει τη δράση τους.

Ευχόμαστε με όλη μας τη καρδιά γρήγορη ανάρρωση στο τραυματία φοιτητή.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα