Δευτέρα, 14/06/2021 | 05:52

ΕΛΜΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Eκλογή αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε

344 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/04/2017, 2:19 μμ | 0 σχόλια

ΘΕΜΑ: « Eκλογή αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε »

Συναδέλφισσες/φοι

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε σας καλεί να πάρετε μέρος στην τακτική γενική συνέλευση την ΤΡΙΤΗ 9 Μαΐου και ώρα 9:30 π.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Ενιαίου Λυκείου Πρέβεζας με θέματα :

Συζήτηση του απολογισμού του Δ.Σ της Ο.Λ.Μ.Ε 2015-17.

Εκλογή αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 13:00 έως 19:00.

Η έγκαιρη προσέλευσή σας θα μας δώσει την δυνατότητα να έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για έναν ουσιαστικό διάλογο για τα οξυμμένα προβλήματα που μας απασχολούν και απαιτούν συλλογικές αποφάσεις ενόψει της κορυφαίας διαδικασίας του κλάδου μας .

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ στις εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ έχουν πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα (<<εκλέγειν και εκλέγεσθαι>>) οι αναπληρωτές, οι ΑΜΩ και οι ωρομίσθιοι. . Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι σε υπηρεσίες εκτός δευτεροβάθμιας όπως π.χ. ΙΕΚ, ΑΕΙ, ΙΔΕΚΕ, ΠΕΚ, ΓΑΚ, Βιβλιοθήκες, κ.λπ. διατηρούν το δικαίωμα «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» κατά τη διάρκεια της απόσπασής τους και ψηφίζουν στις οργανικές τους θέσεις. Όσοι εκπαιδευτικοί είναι αποσπασμένοι σε μεγάλη απόσταση, δηλαδή σε άλλη εκπαιδευτική περιφέρεια, από την οργανική τους θέση μπορούν να εγγράφονται στις ΕΛΜΕ που καλύπτουν την περιοχή της υπηρεσίας απόσπασής τους. Ειδικότερα για τους συναδέλφους που έχουν διατεθεί ολικά στην Α/βάθμια Εκπ/ση και εφόσον δεν έχουν ήδη εγγραφεί σε ΕΛΜΕ, μπορούν να εγγράφονται και να ψηφίζουν στην ΕΛΜΕ στην οποία χωροταξικά ανήκει το δημοτικό σχολείο που υπηρετούν.

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους συνεισφορές μπορούν να το κάνουν την ημέρα της ψηφοφορίας.

Όσοι συνάδελφοι έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους συνεισφορές δεν καταβάλλουν ξανά συνδρομή.

Η συνδρομή των ωρομισθίων και ΑΜΩ που δεν έχει καταβληθεί στις προηγούμενες εκλογές είναι 10e.

Όσοι συνάδελφοι έχουν κάρτα μέλους της ΟΛΜΕ και δεν έχει σφραγιστεί από τον Γραμματέα της ΕΛΜΕ να βάλουν μια φωτογραφία και να την έχουν μαζί τους προκειμένου να σφραγιστεί.

Υποβολή υποψηφιοτήτων έως την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00 στα γραφεία της Ε.Λ.Μ.Ε

( Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας) .

Συναδέλφισσες/φοι

Οι εξελίξεις στον εκπαιδευτικό χώρο είναι πολλές, τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται, όλο αυτό τα διάστημα έρχονται νομοσχέδια που αφορούν στον κλάδο και χρειαζόμαστε αναμφισβήτητα ένα ισχυρό σωματείο που να μπορεί να μας εκπροσωπεί και να διεκδικεί όλα όσα μας αναλογούν. Είναι στο χέρι μας να έχουμε μια δυνατή ομοσπονδία

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Κατσανάκης Απόστολος Γεωργατσέλης Αθανάσιος

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα